5120 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Suosituimmat palvelut

Nerot.fi -palvelusta löydät itsellesi sopivimman tekijän vaivattomasti. Palvelun kautta tavoitat tuhansia kotimaisia mainostoimistoja ja freelancereita. Tutustu heidän tarjoamiin palveluihin ja jätä tarjouspyyntö projektistasi kun olet valmis aloittamaan.


Kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle

Kotisivut yritykselle, yhdistykselle, seuralle tai muuhun käyttöön. Palvelusta löydät tekijän luomaan uudet nettisivut päivittämään vanhat. Tutustu kotisivupakettien hintoihin tai kokeile kotisivujen hintalaskuria.

Logon suunnittelu

Logon suunnittelu

Oletko etsimässä logon suunnittelijaa? Palvelusta löydät vaivattomasti tekijän toteuttamaan visiosi. Tutustu aikaisempiin logon suunnittelun projekteihin ja aloita omasi toteutus jo tänään. Lue lisää...

Verkkokauppa

Verkkokaupan perustaminen

Askarruttaako verkkokaupan perustaminen? Palvelusta löydät alan yrityksen auttamaan tarpeesi mukaan. Voit pyytää verkkokaupan perustamista tai apua esim. teeman käyttöönotossa. Lue lisää...


Muut palvelut ja uusimmat tarjouspyynnöt

Yllä listattujen palveluiden lisäksi Nerot.fi -palvelussa voit etsiä tekijää myös muihinkin projekteihin. Yli tuhannen mainostoimiston ja freelancerin joukosta löytyy monipuolisesti tekijöitä esim. yritysilmeen suunnittelusta, käyntikortin suunnitteluun ja mainosten tuottamiseen.

Uusimmat tarjouspyynnöt
Graafisen ilmeen suunnittelu (Ilmoitettu 31.3.2020)
Nettisivut venevuokrausfirmalle (Ilmoitettu 30.3.2020)
Uudet sivut parturi-kampaamolle (Ilmoitettu 30.3.2020)
www-sivujen siirto (Ilmoitettu 28.3.2020)
Hankkeen nettisivut (Ilmoitettu 27.3.2020)
Ongelma nettisivujen siirrossa uudelle palvelimelle (Ilmoitettu 26.3.2020)
Verkkokauppa yhteisölle (Ilmoitettu 26.3.2020)
Yhteydenottopyyntö: Koodaus 8051-pohjaiselle prosessorille (Ilmoitettu 24.3.2020)
Etsin WordPress gurua toteuttamaan selkeän verkkosivuston ja auttamaan muissa erikseen sovittavissa hankkeissa (Ilmoitettu 23.3.2020)
Verkkokauppa (Ilmoitettu 23.3.2020)