8072 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivujen päivitys


Oletko aikaisemmin hankkinut kotisivut yrityksellesi ja nyt haluaisit uudistaa niitä, mutta et tiedä mitä se maksaa ja kuka sen tekisi? Palvelustamme löydät itsellesi varmasti sopivan ratkaisun, jättämällä tarjouspyynnön. Se tavoittaa ilmaiseksi tuhansia alan ammattilaisia, jotka ovat valmiina aloittamaan työt. Alan yritykset jotka ovat kiinnostuneet kotisivujenne päivittämisestä, ottavat suoraan yhteyttä.

Kotisivujen päivityksessä on syytä huomioida tiettyjä asioita, jotta lopputulos on tarkoituksen mukainen. Mitä selkeämmin pystyt kommunikoimaan asiat joista nykyisissä sivuissa pidät ja mistä et, sitä helpompaa sinulle on tehdä tarjous päivitysratkaisusta.

Yrityksemme nettisivut kaipasivat sekä sisällöllistä että ulkoisen ilmeen päivitystä. Lamian kanssa yhteistyö on sujunut joustavasti ja toiveidemme mukaisesti pitkästä välimatkastakin huolimatta.

Mediracer Oy

Case: Kotisivujen päivitys yritykselle

Kotisivujen päivitys - Case Mediracer Oy Mediracer Oy halusi päivittää nettisivunsa vastaamaan tätä päivää, joten he jättivät siitä tarjouspyynnön. Yhtenä vaihtoehtona he olivat miettineet Wordpress-pohjaista nettisivua. Tiedossa oli, että he tarvitsevat sivuja varten hyvän julkaisu- ja hallintajärjestelmän, jonka avulla pystyisivät itse helposti muokkaamaan ja lisämään sisältöä.

Saamiensa tarjousten joukosta Mediracer Oy valitsi tekijäksi Lamia Oy:n. Mediracerin sivut olivat uuden sisällönhallintajärjestelmän tarpeessa, tähän ratkaisuksi valittiin avoimen lähdekoodin Wordpress-julkaisujärjestelmä. Ulkoasua haluttiin parantaa vastaamaan high-tech-tuotteiden laatuvaikutelmaa ja luotettavuutta. Tältä pohjalta lähdettiin toteuttamaan sivustokokonaisuutta responsiivisena, eli mobiililaiteoptimoituna.

Mediracerin sivuilla on muutamia tärkeitä tavoitteita. Tiedot jakelijoista halutaan tuoda selkeästi esille, ja toisaalta tarjota yhteistyökumppaneille materiaalia. Materiaalin jakelu onnistuu yksinkertaisesti salasanasuojatuilla sivuilla. Päätavoite oli myös esitellä Mediracerin tuotetta ja yritystä selkeästi ja visuaalisesti.

Projektin yhteydessä sivusto siirrettiin Lamian nopeusoptimoidulle serverille, jotta käyttäjäkokemus olisi mahdollisimman sulava. Jatkokehityssuunnitelmaa on jo alustavasti kartoitettu, joten yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin.