8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Käyntikortti ja käyntikortin suunnittelu


Nerot.fi -palvelusta löydät helposti tekijän suunnittelemaan käyntikortin. Jätä tarjouspyyntö, välitämme sen ilmaiseksi kotimaisille alan yrityksille. Vastaanota tarjouksia ja valitse sopivin.


Freelancerit ja mainostoimistot

Persoonallinen käyntikortti jättää lähtemättömän vaikutelman ensitapaamisen yhteydessä. Kerro minkälainen käyntikortti olisi mieluinen, välitämme pyyntösi palveluun rekisteröityneille alan ammattilaisille ja kiinnostuneet ehdottavat sinulle vaihtoehtoja suoraan.

Internetistä löytyy paljon valmispohjia käyntikorttia varten, mutta ainoastaan yritystäsi varten erityisesti suunnitellulla käyntikortilla pystyt erottumaan eduksesi. Ammattilaisemme suunnittelevat ja ideoivat tarpeidesi mukaan.

Suunniteltu käyntikortti ja sen painattaminen kannattaa jättää siihen erikoistuneen liikkeen tehtäväksi. Painettavan materiaalin toimittaminen painoon tulee tehdä painon antaman ohjeistuksen mukaisesti ja tämä usein kannattaa myös jättää käyntikortin suunnitteluun valitsemansa ammattilaisen tehtäväksi.

Käyntikortin suunnittelun hinta riippuu siitä, että kuinka ammattimaisen tekijän työhön valitsee ja kuinka monipuolisen lopputuloksesta haluaa. Useammat iteraatiokierrokset ja muutostoiveet nostavat hintaa ja niistä kannattaa sopia jo tekijää valitessa.

Nerot.fi -palvelusta löytyy runsaasti käyntikortin suunnittelijoita. Kun olet valmis aloittamaan projektisi, jätä siitä tarjospyyntö.


Käyntikortin suunnittelun hinta

Case: Käyntikortin suunnittelu

Yritys on metallipinnoitusten erikoisosaaja, joka on toiminut alalla jo vuosia. He haluavat palvella kaikkia korkealaatuista pinnoituspalvelua tarvitsevia yrityksiä, joten käyntikortin pitäisi viestiä yrityksestä teknologista edelläkävijyyttä ja erikoisosaamistamme.

Tarjouspyyntö keräsi 10 kpl tarjouksia, joiden keskiarvo oli 297€.


Case: Perusteilla olevalle yritykselle käyntikortti

Liikkeenjohdon konsultointia tarjoava perustettava uusi yritys tarvitsi käyntikortin suunnittelun. Toiveissa oli, että käyntikortti viestii yrityksestä luotettavuutta ja asiantuntevuutta.

Tarjouspyyntö keräsi 8 kpl tarjouksia, joiden keskiarvo oli 239€.