8116 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivujen teko


Freelancerit ja mainostoimistot

Kotisivujen teko on Nerot.fi -palveluun rekisteröityneiden tuhansien mainostoimistojen ja freelancerien ydinosaamista, joten voit vaivatta hankkia kotisivut yritykselle, seuralle, yhdistykselle tai muuhun käyttöön. Tarjouspyyntö tavoittaa ilmaiseksi alan yritykset ja saat räätälöityjä tarjouksia, joiden vertailu palvelussa on vaivatonta.

Olemme tehneet tarjouspyynnön jättämisestä mahdollisimman helppoa, joten kotisivujen teko lähtee käyntiin kätevästi. Ilmoituslomakkeessa on ohjaavia kysymyksiä, joihin vastaamalla pystyt kattavasti ja nopeasti esittämään tarpeesi.

Kotisivujen teko alkaa sinun tarpeiden määrittelyllä. Kotisivut toteuttava ammattilainen osaa kysyä oikeat kysymykset, joilla hän selvittää asiakkaan tarpeet ja monesti samalla myös asiakkaan päässä ajatukset kirkastuvat. Itse tehtäessä, esim. ilmainen kotisivu -palvelussa tällainen prosessi jää pois ja lopputuloksena ovat todennäköisesti hajanaiset kotisivut. Tarpeet määrittelemällä, ammattilaisen suunnittelemana, kotisivuista tulee yhtenäiset ja käytettävät.


Case: Pienyrityksen kotisivujen teko

What's Next Consulting Oy halusi kotisivut, josta asiakas saa informaatiota futuristin palveluista. Heillä oli vanhat sivut Wordpress blogialustalla, joten toiveena oli, että Worpress-julkaisujärjestelmää voisi käyttää pohjana uusissakin. Yrittäjä suosi Wordpressiä koska sillä hän pystyy päivittämään sivuja itse. Katso alkuperäinen yrittäjän jättämä tarjouspyyntö.

Kotisivujen tekstisisällön halusi yrittäjä tuottaa itse. Kotisivun tekijältä yrittäjä toivoi hyvää, innovatiivista ja raikasta graafista otetta. Futurismi on plussaa. Tavoite, että sivut tulevat sekä suomeksi että englanniksi rinnakkain.

Milla teki sovitusti ja hyvin työt. Loistava tekijä, jonka kanssa haluan tehdä vastaisuudessakin hommia!

Elina Hiltunen, What´s Next Consulting

Projektin eteneminen ja lopputulos

Saamiensa tarjousten joukosta yrittäjä valitsi tekijäksi Kissaniitty Oy:n. He päivittivät yrityksen WordPress sivut tähän päivään uusimalla teeman toimeksiantajan toiveiden mukaisesti. Toimeksiantaja antoi suhteellisen vapaat kädet visuaalisuuden puolesta. Yhteistyö osapuolten välillä sujui helposti sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

Löydä sinäkin kotisivuprojektiisi sopivin tekijä Nerot.fi-palvelusta. Jättämällä tarjouspyynnön kotisivuista tavoitat ilmaiseksi Millan ja tuhannet muut alan ammattilaiset. Toimeksiannnostasi kiinnostuneet yritykset ovat sinuun suoraan yhteydessä.

Kotisivujen teko kuvakaappaus #1 Kotisivujen teko kuvakaappaus #2