8212 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logon suunnittelu


Nerot.fi – palvelusta löydät logon suunnittelun tekijän helposti. Jätä tarjouspyyntö, välitämme sen ilmaiseksi kotimaisille alan yrityksille. Vastaanota tarjouksia ja valitse vapaasti sopivin.


Logon suunnittelu alkaa useimmiten tilaajan omasta näkemyksestä ja päätöksestä, että logolle on tarve. Monilla logosuunnittelun tilaajilla on valmiiksi jonkinlainen mielikuva miltä logon pitäisi näyttää, logon tyylistä tai mitä elementtejä siinä pitäisi olla. Mielikuvan toteuttaminen näyttäväksi logoksi vaatii logon suunnittelun osaajan.

Onnistunut logon suunnittelu edellyttää toimeksiantajan ja tekijän välistä kommunikaatiota sekä yhteisymmärrystä. Tämän vuoksi on tärkeää pyytää tarjousta logosuunnittelusta usealta eri yritykseltä. Nerot.fi -palvelusta saat runsaasti tarjouksia erilaisilta alan ammattilaisilta.

Etsin Nerot.fi palvelun kautta suunnittelijaa yritykseni logolle. Tarjouksia tuli heti, yhteensä 16 erinomaista tarjousta. Valitsin mieleiseni ja suunnittelu sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti. Pienyrittäjänä tämä palvelu todella helpotti ja nopeutti suunnittelijan etsimistä. Suosittelen lämpimästi!

Leena Kaivosoja-Jukkola, Selkosanat Oy

Leena Kaivosoja-Jukkola, Selkosanat Oy


Logosuunnittelu antaa kasvot yritykselle

Logosuunnittelu on iteratiivinen prosessi eli ammattilainen luo useampia versioita logosta asiakkaan palautteen perusteella. Palautteen ja ammattilaisen näkemyksen myötä logo hioutuu lopulliseen muotoonsa. Jokaisella logolla on aina sama tarkoitus, mutta tyylejä ja tekijöitä on useita erilaisia, joten vaihtoehtojen vertailu kannattaa. Ammattitaidolla toteutettu logo noudattaa tiettyjä logosuunnittelun perusperiaatteita, antaa yrityksestä hyvän ensivaikutelman ja erottuu edukseen kilpailijoista. Alla on esimerkkejä Nerot.fi -palvelun ammattilaisten omista logoista.

Logon suunnittelu


Logon suunnittelun hinta

Logon suunnittelun hintaan vaikuttaa useampi tekijä, mutta pääsääntöisesti logojen hinnat ovat noin 200e - 1000e. Logon hintaan vaikuttaa tekijän ammattitaito, kokemus ja palvelun kattavuus. Halvemmissa vaihtoehdoissa saat yksinkertaisesti logon, mutta hintavammissa vaihtoehdoissa saat aikaa kestävän logon, jonka tekemisessä on käytetty intohimoa ja ammattitaitoa. Selailemalla tarjousten tekijöiden työnäytteitä logosuunnittelusta, logon hinta ja oma käsitys sopivasta hinnasta saadaan kohtaamaan helpoiten. Alapuolella olevasta listasta voit myös selailla millaisia logon suunnittelun tarjouspyyntöjä muut ovat jättäneet Nerot.fi -palveluun.

Uusimmat logosuunnittelun tarjouspyynnöt
Logo (Ilmoitettu 8.7.2024)
Logon suunnittelu / Tekeminne (Ilmoitettu 3.7.2024)
Logo ja wordpress kotisivu (Ilmoitettu 18.6.2024)
Logon suunnittelu (Ilmoitettu 17.6.2024)
Logon suunnittelu (Ilmoitettu 31.5.2024)
Juniorien tennisturnauskiertueelle logo (Ilmoitettu 29.5.2024)
Logon suunnittelu (Ilmoitettu 14.5.2024)
Logon suunnittelu pienelle yritykselle (Ilmoitettu 10.5.2024)
Logo suunnittelu (Ilmoitettu 8.4.2024)
Logoa tulevalle yritykselle (Ilmoitettu 7.4.2024)

Case: Logosuunnittelu

Logon suunnittelu AdamellaAnu Anttila oli miettinyt Adamella-yritykselleen logosuunnittelun teettämistä jo jonkin aikaa. "Googlaamalla päädyin Nerot.fi sivustolle, joka vaikutti tosi mielenkiintoiselta. En aluksi meinannut uskoa että tarjouspyynnön jättäminen on maksutonta. Päätin kokeilla kun mitään menetettävää ei ollut."

Logon suunnittelu tarjouspyynnön ilmoittamisen jälkeen tarjouksia Anttilalle tuli palvelun kautta todella nopeasti. "Niitä olisi ehkä voinut tulla vielä muutama lisää, mutta pistin pelin poikki ja valitsin Christianin", hän kuvailee tarjouspyynnön kulkua. Anttilaa miellytti eniten Christianin tyyli, joka tuli hyvin esiin Christianin nettisivujen kautta.

Anttilalle tämä oli ensimmäinen kerta Nerot.fi –palvelussa toimeksiantajana. "Voin lämpimästi suositella Nerot.fi -sivustoa, sen kautta saa tarjoukset todella vaivattomasti ja vertailu on helppoa." Lopuksi hän haluaa vielä lisätä, että "Kannattaa kokeilla tarjouspyyntöä sivuston kautta, itse yllätyin erittäin positiivisesti konseptin toimivuudesta."


Näin logon suunnittelu tapahtuu

Aloita jättämällä tarjouspyyntö logon suunnittelusta, välitämme sen kotimaisille alan tekijöille ilmaiseksi. Kiinnostuneet yritykset ovat sinuun yhteydessä haluamallasi tavalla ja tekevät tarjouksia. Valitse vapaasti heidän joukosta sopivin ja työt voivat alkaa. Nerot.fi -palvelun kautta logon suunnittelijan löytäminen on täysin ilmaista ja voit milloin tahansa perua tarjouspyynnön, jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin.