7582 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut yritykselle


Nerot.fi -palvelusta hankit helposti kotisivut yritykselle. Jätä tarjouspyyntö, välitämme sen ilmaiseksi kotimaisille alan yrityksille. Vastaanota tarjouksia ja valitse sopivin.


Nerot.fi -palvelusta löydät kotisivujen tekijän lähes jokaiseen tarpeeseen. Palvelussa on mukana jo 7582 mainostoimistoa ja freelanceria, joten löydät varmasti sopivan tekijän toteuttamaan kotisivut yritykselle, yhdistykselle, seuralle tai muuhun käyttöön. Palvelun avulla jo tuhannet yritykset ovat löytäneet tekijän toteuttamaan kotisivut. Alla muutamia työnäytteitä ammattilaistemme toteuttamista kotisivuista yrityksille.


Toimivat ja tulokselliset kotisivut yritykselle

Yrityksesi kotisivut ovat kasvosi Internetissä. Nerot.fi -palvelun ammattilaiset tekevät kotisivut yritykselle, joista voit olla ylpeä. Antaaksesi asiakkaillesi hyvän vaikutelman tulee yrityksesi kotisivut olla persoonalliset, toimivat ja hakukoneystävälliset. Halutessasi voit pyytää avaimet käteen -kotisivut, jolloin kotisivut ovat heti julkaisukelpoiset.

Kotisivujen teko on monivaiheinen prosessi, jossa tilaajan mielipide on tärkeä. Tutustu tarkemmin siihen miten alan ammattilaiset ottavat vaatimuksesi huomioon suunnitellessaan kotisivuja. Näyttävät kotisivut erottuvat edukseen ja lisäävät myyntiä. Voit itse päättää kotisivujen alustasta tai antaa tekijän suositella esim. WordPress -julkaisujärjestelmää.

Palvelusta löydät myös kotisivujen päivitystä varten tekijän. Ammattilaiset päivittävät kotisivusi tarpeidesi mukaan tai tekevät uudet sivut vanhojen pohjalta. Lisäksi he ehdottavat miten yrityksenne kotisivuja voisi parantaa, esim. tekemällä niistä responsiiviset. Alla voit tutustua uusimpiin tarjouspyyntöihin, joita muut ovat jättäneet kotisivuista Nerot.fi -palveluun.

Uusimmat tarjouspyynnöt kotisivuista
Yhteydenottopyyntö: Etsitään Wordpress ja Elementor osaajaa (Ilmoitettu 19.9.2023)
Kotisivujen päivitys (Ilmoitettu 18.9.2023)
Yksinkertainen "pitää olla" sivusto (Ilmoitettu 13.9.2023)
Kotisivu paketti (Ilmoitettu 12.9.2023)
Markkinoinnin analytiikka (pixel, tag manager), page speed, back-end support (Ilmoitettu 12.9.2023)
Kotisivut ja logon suunnittelu yhteisölle (Ilmoitettu 6.9.2023)
Toiminnallisen verkkosivuston luonti (Ilmoitettu 6.9.2023)
Kotisivu (Ilmoitettu 5.9.2023)
Peruskotisivut (Ilmoitettu 29.8.2023)
Kotisivut maksupalvelua tuottavalle yritykselle (Ilmoitettu 21.8.2023)

Näin saat kotisivut yritykselle Nerot.fi -palvelusta

Aloita jättämällä tarjouspyyntö kotisivuista, välitämme sen ilmaiseksi kotimaisille alan yrityksille. Kiinnostuneet yritykset ovat sinuun yhteydessä haluamallasi tavalla ja tekevät tarjouksia. Valitse vapaasti sopivin heidän joukosta ja työt voivat alkaa. Nerot.fi -palvelun kautta kotisivujen tekijän löytäminen on täysin ilmaista ja voit milloin tahansa perua tarjouspyynnön, jos et ole tyytyväinen saamiisi tarjouksiin.


Tarjouspyynnön jättäminen oli helppoa, sai pitkään roikkuneen asian pois päiväjärjestyksestä. Palvelun nopeus yllätti, ja palvelun avulla löysin vaivatta tekijän päivittämään yritykseni kotisivut. Suosittelen lämpimästi.

Juha Härkönen, Wildnation Ky

Juha Härkönen, Wildnation Ky


Suosituimmat kotisivupaketit ja hinnat

Kotisivujen hinnat askarruttavat monesti. Kotisivujen hintaan vaikuttaa moni eri tekijä ja sen vuoksi hintojen vertailu on tärkeää. Kotisivut ovat pitkän aikavälin sijoitus ja sen vuoksi halvin ratkaisu tuskin on paras. Nerot.fi -palvelun avulla voit kätevästi vertailla hintoja ja selvittää mitä eroa on eri hintaisilla ratkaisuilla.

Tutustu suosituimpiin kotisivupaketteihin, niiden sisältämiin ominaisuuksiin ja hintoihin. Hinnat ovat esimerkkihintoja ja pyytämällä tarjouksia saat sinulle räätälöityjä yksilöllisiä tarjouksia. Voit myös kokeilla kotisivujen hintalaskuria, jos yksikään paketeista ei vastaa tarpeitasi. Suosittelemme myös tutustumaan kotisivujen osto-oppaaseen.

Yksinkertaiset
edulliset kotisivut yritykselle

Yksinkertaiset kotisivut yritykselle. Sisällön tuottamisesta ja lisäämisestä vastaat itse helppokäyttöisen julkaisujärjestelmän avulla.

Hinta alkaen 590e

 • Valmis ulkoasumalli pienillä muutoksilla
 • 2 - 5 sisältösivua, joihin tuotat itse sisällön
 • Julkaisujärjestelmä (esim. WordPress)
 • Google Analytiikan kävijätilastot
 • Ei sisällä logon suunnittelua
Responsiiviset

Näyttävät responsiiviset kotisivut

Näyttävät kotisivut yritykselle vaatimuksiesi mukaisesti. Sisältää logon sovittamisen ja tuottamasi sisällön lisäämisen sivuille.

Hinta alkaen 1290e

 • Responsiiviset ja näyttävät kotisivut
 • 5 - 10 sisältösivua, joihin tuotat itse sisällön
 • Julkaisujärjestelmä (esim. WordPress)
 • Google Analytiikan kävijätilastot
 • Sisältää logon sovittamisen
Responsiiviset

Yksilölliset responsiiviset kotisivut

Hanki yksilölliset responsiiviset kotisivut monipuolisilla ominaisuuksilla. Sisältää sisällön tuotannon ja logon suunnittelun.

Hinta alkaen 2790e

 • Ainutlaatuinen responsiivinen ulkoasu
 • 5 - 10 sisältösivua sis. sisällön tuotannon
 • Julkaisujärjestelmä (esim. WordPress)
 • Google Analytiikan kävijätilastot
 • Sisältää logon suunnittelun