8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Responsiiviset kotisivut


Nerot.fi –palvelusta löydät helposti tekijän toteuttamaan responsiiviset kotisivut.
Jätä tarjouspyyntö, välitämme sen ilmaiseksi alan yrityksille. Vastaanota tarjouksia ja valitse sopivin.


Responsiiviset kotisivut tarkoittavat kotisivuja, joiden ulkoasu ja sisältö mukautuu eri laitteiden näytön koon mukaisesti. Responsiiviset kotisivut tai mobiilisivut ovat tärkeät varsinkin yrityksille, joiden asiakkaat etsivät heistä tietoa mobiililaitteilla.

Responsiiviset kotisivut eivät pelkästään tarkoita sitä, että kotisivujen sisältö mahtuu ruudulle paremmin. Hyvin suunnitellut responsiiviset nettisivut ottavat käyttötilanteen huomioon ja muuttavat kotisivuilla näytettävää sisältöä sen mukaan mikä päätelaite on käytössä. Nerot.fi -palvelusta löydät kotimaiset tekijät ja valitset heidän joukosta omaan projektiisi sopivimman helposti.

Responsiiviset kotisivut

Responsiiviset kotisivut näkyvät mobiilihakutuloksissa korkeammalla

Google julkaisi 21.4.2015 päivityksen hakukonealgoritmiinsa, joka parantaa mobiiliystävällisten nettisivujen hakutulossijoituksia Googlen hakukoneessa. Tämä tarkoittaa sitä, että Google käy läpi kotisivuja, pistää merkille ovatko ne mobiiliystävälliset vai ei ja käyttää tätä tietoa mobiililaitteilla tehdyissä hakutuloksissa. On syytä huomata, että tämä päivitys ei kuitenkaan paranna mobiiliystävällisten sivujen sijoitusta normaaleissa, pöytäkoneilla tehtävissä, hauissa.


Näin hankit responsiiviset kotisivut Nerot.fi -palvelusta

Nerot.fi -palvelusta löydät tekijän toteuttamaan responsiiviset kotisivut. Ei ole väliä onko kyseessä täysin uusien sivujen tekeminen vai vanhojen päivittäminen responsiiviseksi. Helpoiten pääset alkuun jättämällä tarjouspyynnön ja kuvaamalla siihen tarpeesi.

Jos kyseessä on vanhojen kotisivujen päivitys responsiiviseksi, jää selvitettäväksi, onko järkevämpää rakentaa kotisivut kokonaan uudestaan vai pyrkiä toteuttamaan responsiivisuus päivittämällä olemassa olevat kotisivut. Tämä kannattaa mainita tarjouspyyntöä jättäessä ja keskustella vaihtoehdoista potentiaalisten tekijöiden kanssa.