8122 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logon suunnittelu hinta


Nerot.fi – palvelusta löydät kotimaiset suunnittelijat ja saat tietoa miten logon suunnittelun hinta määritellään. Jätä tarjouspyyntö, välitämme sen ilmaiseksi alan yrityksille. Vastaanota tarjouksia ja valitse vapaasti sopivin.


Nerot.fi -palvelussa tavoitat kaikki logon suunnittelu -ammattilaiset yhdellä tarjouspyynnöllä ja saat tarjouksia useilta eri tekijöiltä, joiden joukosta varmasti löydät itsellesi mieluisen tyylin. Jos epäröit, että tarvitsetko logoa, suosittelemme lukemaan lisää logon tarkoituksesta.

Jätä logosuunnittelu tarjouspyyntö, jossa kuvailet lyhyesti mitä odotat logolta. Välitämme tarjouspyynnön ilmaiseksi tuhansille alan ammattilaisille ja tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet tekijät ottavat sinuun suoraan yhteyttä. Tutkimalla heidän tekemiä tarjouksia ja aikaisempia töitä, löydät sopivimmat vaihtoehdot.

Logon suunnittelu hinta määräytyy useamman tekijän perusteella, mutta pääsääntöisesti logojen hinnat ovat noin 200e - 1000e. Logon hintaan vaikuttaa tekijän ammattitaito, kokemus ja palvelun kattavuus.

Logoa todennäköisesti käytetään monessa eri yhteydessä, joten sen koko pitää olla muunneltavissa. Tämän vuoksi on tärkeää, että se tehdään logosuunnittelun perusperiaatteiden noudattamisen lisäksi vektorimuodossa, jolloin se näyttää hyvältä niin laskussa, kuin esimerkiksi auton teippauksessakin.

Etsin Nerot.fi palvelun kautta suunnittelijaa yritykseni logolle. Tarjouksia tuli heti, yhteensä 16 erinomaista tarjousta. Valitsin mieleiseni ja suunnittelu sujui nopeasti ja ammattitaitoisesti. Pienyrittäjänä tämä palvelu todella helpotti ja nopeutti suunnittelijan etsimistä. Suosittelen lämpimästi!

Leena Kaivosoja-Jukkola, Selkosanat Oy

Leena Kaivosoja-Jukkola, Selkosanat Oy


Logon suunnittelu hintaesimerkkejä