8210 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivujen hinta


Kotisivujen hinta monesti askarruttaa niiden tilaajaa. Nerot.fi -palvelun avulla voit kätevästi vertailla hintoja ja selvittää mitä eroa on erihintaisilla ratkaisuilla. Jätä tarjouspyyntö, välitämme sen ilmaiseksi kotimaisille tekijöille. Vastaanota tarjouksia, vertaile hintoja ja valitse sopivin.


Kotisivujen hinta Hankittaessa kotisivut yritykselle, hinta riippuu hyvin paljon siitä mitä on tilaamassa ja keneltä. Yleisesti ottaen halvin vaihtoehto on toki ilmainen kotisivu, mutta se harvoin ajaa asiaansa. Huonosti toteutetut kotisivut saattavat jopa antaa negatiivisen mielikuvan yrityksestäsi.

Useimmiten Nerot.fi -palvelussa kotisivujen hinta vaihtelee alle 1000 eurosta 5000 euroon. Kotisivuja tilatessa yritykselle ei missään nimessä kannata kuitenkaan tehdä päätöstä pelkän hinnan perusteella, vaan aina kannattaa selvittää erot tarjousten välillä ja miettiä mikä on omaan tarpeeseen sopivin.

Jätä tarjouspyyntö kotisivuista

Kotisivujen hinnat ja tarjoukset Nerot.fi -palvelussa

Aloita jättämällä tarjouspyyntö, valitsemalla sopivin kotisivupaketti tai kokeilemalla kotisivujen hintalaskuria. Jos projektin vaatimukset eivät vielä ole hyvin selvillä, voi tarjouspyynnön täyttää hyvin lyhyesti. Suosittelemme kuitenkin kuvailemaan tarjouspyynnön mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Hyvin täytetty tarjouspyyntö houkuttelee enemmän alan yrityksiä.

Välitämme tarjouspyyntösi alan yrityksille ja siitä kiinnostuneet ottavat sinuun suoraan yhteyttä. He ehdottavat sinulle erilaisia ratkaisuja jotka vastaavat tarpeitasi ja tarvittaessa esittävät tarkentavia kysymyksiä. Suosittelemme vertailemaan näitä tarjouksia ja tutkimaan miten ne eroavat toisistaan.

Kotisivut ovat yritykselle pitkän aikavälin investointi ja sen vuoksi suosittelemme tekemään päätöksen tarjouksen sisällön perusteella, eikä pelkästään tuijottamaan hintaa. Kotisivujen tulee kehittyä yrityksen kehittyessä. Usein näin ei ole halvimmissa ratkaisuissa, vaan ne tyypillisesti jäävät kertaluontoiseksi projektiksi.

Voin lämpimästi suositella Nerot.fi -sivustoa, sen kautta saa tarjoukset todella vaivattomasti ja vertailu on helppoa. Kannattaa kokeilla tarjouspyyntöä sivuston kautta, itse yllätyin erittäin positiivisesti konseptin toimivuudesta.

Anu Anttila, Adamella


Suosituimmat kotisivupaketit

Yksinkertaiset
edulliset kotisivut yritykselle

Yksinkertaiset kotisivut yritykselle. Sisällön tuottamisesta ja lisäämisestä vastaat itse helppokäyttöisen julkaisujärjestelmän avulla.

Hinta alkaen 590e

 • Valmis ulkoasumalli pienillä muutoksilla
 • 2 - 5 sisältösivua, joihin tuotat itse sisällön
 • Julkaisujärjestelmä (esim. WordPress)
 • Google Analytiikan kävijätilastot
 • Ei sisällä logon suunnittelua
Responsiiviset

Näyttävät responsiiviset kotisivut

Näyttävät kotisivut yritykselle vaatimuksiesi mukaisesti. Sisältää logon sovittamisen ja tuottamasi sisällön lisäämisen sivuille.

Hinta alkaen 1290e

 • Responsiiviset ja näyttävät kotisivut
 • 5 - 10 sisältösivua, joihin tuotat itse sisällön
 • Julkaisujärjestelmä (esim. WordPress)
 • Google Analytiikan kävijätilastot
 • Sisältää logon sovittamisen
Responsiiviset

Yksilölliset responsiiviset kotisivut

Hanki yksilölliset responsiiviset kotisivut monipuolisilla ominaisuuksilla. Sisältää sisällön tuotannon ja logon suunnittelun.

Hinta alkaen 2790e

 • Ainutlaatuinen responsiivinen ulkoasu
 • 5 - 10 sisältösivua sis. sisällön tuotannon
 • Julkaisujärjestelmä (esim. WordPress)
 • Google Analytiikan kävijätilastot
 • Sisältää logon suunnittelun

Kotisivujen ominaisuuksien vaikutus hintaan

Kotisivuja on hyvin paljon erilaisia ja ne voidaan toteuttaa usealla eri tavalla. Kotisivujen hintaan vaikuttaa sivuille halutut ominaisuudet ja käyttöönotettava julkaisujärjestelmä. Julkaisujärjestelmän avulla voit itse päivittää sivujen sisältöä, joten se on useimmille asiakkaillemme välttämättömyys. Tarkemmin voit tutustua eri ominaisuuksien hintoihin kotisivujen hintalaskurissa.

Budjetin määrittely

Budjetin määrittely tarjouspyynnössä on tärkeää sen vuoksi, että ammattilaiset voivat suoraan nähdä onko kotisivujen hinta heidän hintahaitarissaan vai ei. Kokeneet ammattilaiset tietävät suoraan minkä verran ominaisuuksia ja räätälöintiä he pystyvät tarjoamaan budjettisi puitteissa. Heidän tarjouksistaan voit tinkiä, tosin silloin yleensä tingitään tuotettavan kokonaisuuden ominaisuuksista ja lisäpalveluista. Muista että kotisivujen hinta ei ole tärkein tekijä lopputuloksen kannalta.

Muut kustannukset

Tekijän veloittaman työn lisäksi kotisivujen hinta muodostuu myös muista kustannuksia. Kotisivuille pitää olla oma palvelintila ja verkkotunnus, joiden kustannukset vaihtelevat riippuen palveluntarjoajasta. Useimmiten nettisivujen tekijät suosittelevat tarjouksen yhteydessä näihin ratkaisun. Lisäksi kustannuksia syntyy sivujen ylläpidosta ja päivityksestä. Nämä lisäkustannukset ovat kuitenkin hyvin pieniä. Sivujen ylläpidosta ja päivityksestä kannattaa keskustella tekijän kanssa ja sopia miten se hoidetaan tulevaisuudessa, jotta sivut pysyvät ajan tasalla.