8207 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

WordPress kotisivut ja hinta


Nerot.fi -palvelusta löydät tekijän toteuttamaan WordPress kotisivut helposti. Jätä tarjouspyyntö, välitämme sen ilmaiseksi kotimaisille WordPress-tekijöille. Vastaanota tarjouksia ja valitse sopivin.


WordPress kotisivut WordPress kotisivut toteutetaan WordPress julkaisujärjestelmällä (CMS eli Content Management System), joka on erittäin monipuolinen, mutta silti helppokäyttöinen. Ehkä tämän vuoksi WordPress on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista julkaisujärjestelmistä. Julkaisujärjestelmän ansiosta WordPress kotisivut ovat helppo ylläpitää, eikä sisällön päivitys vaadi koodauksen osaamista.

WordPress on ilmainen, mutta sen käyttöönottoon suositellaan asiantuntemusta. WordPress kotisivut ovat monen valinta juuri niiden helppouden ja laajennettavuuden vuoksi. Monelle WordPress kotisivuista voi tulla ensimmäisenä mieleen blogit. WordPress soveltuukin hyvin blogien sisällönhallintaan mutta nykypäivänä WordPressiä käytetään myös erittäin paljon kokonaisten sivustojen sisällön hallintaan.


WordPress kotisivujen hinta

Kuten aikaisemmin todettiin, WordPress itsessään on ilmainen, mutta sen käyttöönotto ja käyttäminen tuo kustannuksia. Käyttöönoton kustannukset riippuvat siitä kuinka persoonalliset ja monipuoliset WordPress kotisivuista halutaan. Käyttöönoton lisäksi WordPress-sivuille pitää olla palvelin ja domain, mutta näiden kustannukset ovat hyvin pieniä verrattuna kokonaisuuteen.

WordPress kotisivut saa helposti näyttävän näköiseksi hyödyntämällä netistä löytyviä valmisteemoja. Teemat ovat halvimmillaan muutamia kymppejä ja ne ovat laajalti muokattavissa. Jos kuitenkin haluat WordPress kotisivut yksilöllisellä ulkoasulla, kannattaa ne teettää ammattilaisella ilman valmisteemoja.

WordPress osaajat

Nerot.fi -palvelussa on reilusti WordPress osaajia. Kun olet valmis aloittamaan projektisi, jätä siitä tarjouspyyntö. Välitämme sen ilmaiseksi tuhansille alan ammattilaisille ja projektistasi kiinnostuneet ottavat sinuun suoraan yhteyttä. Saat nopeasti selville eri tekijöiden tarjoamat edut ja WordPress kotisivujen hinnat.