8061 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Graafinen suunnittelija jatkuvaan kumppanuuteen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 3.3.2021 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8061 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Mainostoimisto (nimi lisätiedoissa) on iloisesti yllättynyt palveluidemme hurjasta kysynnän kasvusta. Täten etsimme tueksemme pientä ketterää taitavaa graafisen suunnittelun freelanceria.

Tarvitsemme apukäsiä nimenomaan graafisen suunnittelun tontille. Haluaisimme ostaa sinulta esimerkiksi esitetaiton tai kotisivuvisun tai logosuunnittelun niin, että briiffaamme sinut asiakkaan toiveilla ja sinä toimitat briiffin perusteella tyylikkään vedoksen alkuperäisine tiedostoon. Tämän jälkeen me jalostamme visua tarpeen mukaan ja hoidamme muokkausrumban loppuun omin voimin.

Plussaa jos sijaitset Ylöjärven, Tampereen tai edes Pirkanmaan tuntumassa.

Plussaa myös, jos yrityksellänne on myös Google Ads / Facebook -markkinoinnin osaamista, sillä myös se kaista on meillä täyteen bookattu.

Sinulta tarvitsemme:
- Linkin näyttävään portfolioon.
- Hinnoitteletko suuntaa-antavasti esimerkiksi, minkähintaista voisi olla uuden ilmeen suunnittelu kotisivuille, esitteelle A4 2/2 ja käyntikortille voisi olla, jos asiakkaalta tulee toiveet, teksti ja kuvat kerralla. Voitko tarjota myös logosuunnittelun? Muista, että myynti, kartoitus ja muu asiakasjumppa hoituu meidän käsin. Kerro ajatuksistasi rohkeasti - alihankintahinnastoa voidaan täsmentää myöhemmin yhdessä pohtien ja neuvotellen, mikäli muuten tunnut meille sopivalta.
- Tietoa mitä muuta osaat graafisen suunnittelun lisäksi
- Kommentti aikatauluistasi - töitä on nyt tarjolla, eli työt pitäisi pystyä hoitamaan viikon parin varoitusajalle.

Kiitos nopeista vastauksista!Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?