8080 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut kunnan muuttokampanjalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 26.1.2021 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8080 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hyvä WordPress-osaaja ja graafinen yhteistyökumppani,

Tarvitsemme nyt kiireellisellä aikataululla WordPress-osaajaa, joka pystyy rakentamaan muuttokampanjallemme responsiiviset kotisivut. Ajatuksena on rakentaa informatiiviset, selkeät ja ennen kaikkea toimivat sivut, joita voidaan helposti muokata jälkikäteen.

Sivujen layout suunnitellaan yhteistyössä kampanjavastaavan kanssa, ja graafisen työn perustana toimii jo aiemmin tehty kampanjailme. Tarvitsemme kaksikieliset sivut. Sisältö ja materiaalit on jo pääasiassa koottu, eli työt voi aloittaa nopealla aikataululla.

Sivujen sisältö on alustavasti suunniteltu toteutettavan 6 pääotsikon/-sivun alle. Toivomme myös toteuttajalta osaamista interaktiivisen kartan toteuttamisesta, jota voitaisiin hyödyntää monipuolisesti sivustolla. Sivustolle on myös tarkoitus integroida asuntovälityspalvelun listaukset. Valmiista materiaaleista löytyy myös tekstiä, valokuvia ja videoita, ja sivustolle tulee varmasti myös muutama galleria.

Projektin pitäisi olla paketissa ja testattu 1.4.2021 mennessä.
Huom! Vaadimme tekijältä aikaisempaa kokemusta ja aiempia referenssejä.

Ole yhteydessä, mikäli työ kuulostaa sinun/teidän työltäsi, ja haluat olla mukana toteuttamassa Suomen kauneimman saariston kampanjasivuja!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?