8116 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yhdistyksen jäsenhakemiston InDesign-taitto

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 17.1.2021 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8116 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Yhdityksen kuvaus lisätiedoissa. Jäseniä on noin 80, lähinnä Helsingin Sanomissa, Yleisradiossa ja Etelä-Suomen mediassa.

Yhdistys julkaisee vuosittain noin 100-sivuisen jäsenhakemiston, jonka ilmoitusmyynti on yhdistyksen tärkein varainhankintakeino.

Meidän pitkäaikainen yhteistyökumppanimme eli paino meni konkurssiin viime syksynä. Kilpailutamme parhaillaan uutta painoa.

Vanhan painon kanssa ilmoitusten ja jäsentietojen muutokset sujuivat jouhevasti reprotyönä. Nyt yritämme löytää painon ja meidän väliin taittajaa, joka hoitaisi muutokset ilmoituksiin ja päivitykset jäsentietoihin. Uusi paino vain painaisi valmiiksi taitetun tuotteen.

Yhdistys kerää jäsentietojen muutokset excel-taulukkoon, josta ne pitäisi siirtää kalenteriin. Tehokas ilmoitusmyyjämme neuvottelee vakituisten ilmoittajiemme kanssa mahdollisista muutoksista, ja toimittaa niistä yhteenvedon muutamissa osissa.

Muutostöitä tulee arviolta 30 tuntia, mutta voipi tulla enemmänkin. Esim jäsentiedoissa on aina hieman vaihtuvuutta: tulee uusia jäseniä, ja vanhoja jäseniä eroaa.

Meillä on valmis sähköinen InDesign-pohja, jonka saimme vanhasta painosta. Kyse on siis muutostöistä, joiden laajuus hieman vaihtelee vuosittain.

Voin tarvittaessa lähettää pdf-tiedostona tuoreimman jäsenhakemiston oikovedoksen.

Ohessa vielä kalenterin tekniset tiedot:
Kalenterin koko: 90 x 158 mm.
Paino on offset.
Paperi: 115 g/m2, G-Print
Sisältö, värit: 1/1 musta,
Kannet värilliset ja paksumpaa paperia.
Viime vuosina siinä on ollut n. 100 sivua

Haluaisimme toteuttaa kalenterin painotyön kooltaan ja sisällöltään
samanlaisena, jotta yhteistyökumppaneiden ilmoitusten saamiseen ei
tulisi häiriöitä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?