5808 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nettisivujen (wordpress) päivitys / facelift

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 8.12.2020 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5808 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarjouspyyntö koskee nettisivuja osoitteessa (osoite lisätiedoissa) .

Huom. tässä vaiheessa olen kiinnostunut saamaan tarjouksia, en keskustelemaan kaikkien kanssa erikseen puhelimessa. Jos välttämättä haluat jotakin tietää ennen tarjouksen jättämistä, kysy sähköpostilla.

Sivut pyörivät Wordpressillä ja siitä, kun on tehty isompaa uudistusta, on jo runsaasti aikaa. Sivut tarvitsisivat kevyen "faceliftin" ja samassa yhteydessä toimivuuden / nykyaikaisuuden tarkistuksen.

Huolehdimme itse kaikesta sisällöntuotannosta.

Tarpeemme sivujen suhteen eivät ole sinänsä muuttuneet, eli tärkeitä asioita ovat:

- Sivulta saa nopeasti tiedon, mikä Höntsy on ja miten siihen pääsee mukaan. Milloin pelataan, miten se toimii ja mitä maksaa.
- Etusivulle voi helposti tehdä em. perusasioiden oheen muutamia "nostoja", tyyliin ajankohtaiset tapahtumat, muutokset, tms.
- Sivuilla näkyy ajantasaista tietoa: uusimmat blogikirjoitukset sekä info Hobbydeed-kalenterista ja Facebook-fiidistä.
- Muu ajan mittaan kertynyt tietosisältö pitää pääsääntöisesti olla löydettävissä sille, joka sitä etsii, mutta voi olla vähän mutkan takana.

Käytännössä tulisi siis valita joku sopiva moderni teema ja siihen sopivat etusivun elementit. Esteettinen ulkoasu voisi mielellään hieman muutta, kuitenkin niin että sen heti Höntsyn sivuksi tunnistaa. Sivun käytössä olevat wp-lisäosat ym. tulisi käydä läpi ja varmistaa toimivuus ja järkevyys.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?