5648 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

UX-suunnittelu verkkopalveluun

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 5.10.2020 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5648 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Toteutamme hosting-yrityksellemme uutta verkkopalvelua, joka korvaa nykyisen verkkokauppamme ja muut rajapinnat yhden oman verkkopalvelun -- tai enneminkin webbipohjaisen sovelluksen -- taakse.

Harkitsemme nyt ulkoistaa uuden verkkopalvelumme UI/UX-suunnittelua. Käytännössä se olisi sovelluksen värimaailman, uudelleenkäytettävien komponenttien (navigaation, näkymien ja elementtien) suunnittelu ketterästi Adobe XD -sovelluksessa yhdessä arkkitehtimme kanssa, sillä projektiin liittyy paljon teknistä osaamista, eikä koko suunnittelua ole realistista ulkoistaa kustannustehokkaasti. Paino ulkoistettavassa osuudessa erityisesti graafisen ohjeistuksen toteuttamisessa, fonttien valinnassa, ja uudelleenkäytettävien komponenttien suunnittelussa tai siinä avustamisessa.

Varsinainen sovelluksemme on toteutettu ReactJS:llä ja valmistuessaan toimii sekä kotisivuinamme, webbihallintana asiakkaidemme hosting-palveluihin kuin myös verkkokauppa-alustana sekä lopulta myös korvaa asiakaspalvelujärjestelmämme.

Hyvä ja aikaa kestävä logo meillä jo on. Logo ei ole muuttumassa.

Ensimmäinen versio tästä projektista on menossa liveksi mahdollisimman pian -- MVP mahdollisesti jo tässä kuussa, joten ketterästi toimimaan kykenevät palveluntarjoajat/freelancerit ovat etusijalla, vaikkei kiirettä tarvitse varsinaisesti pitää, eikä deadlineja ole. Julkaisemme sovelluksemme tarvittaessa yksinkertaistettuna ja osittain keskeneräisenä, ja lisäämme ominaisuuksia vaiheittain.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?