5859 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkokaupan ilmeen ja toimintojen uudistus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 15.2.2020 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5859 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Tarvitsemme (osoite lisätiedoissa) verkkokaupan ulkoasun ja rakenteen, sekä logon lähes täydellistä uudistusta. Tässä tarjouspyynnössä on myös mahdollista tarjota pelkkää graafista ja toiminnallista luonnosta, jonka teknisen toteutuksen sitten verkkokauppa-alustan toimittaja Vilkas Oy suorittaa. Emme missään tapauksessa vaihda verkkokaupan alustaa Vilkkaalta, joten vain tarjoukset edellämainituista luonnoksista tai Vilkkaan alustalle jo aiemmin uudistuksia itse tehneet toteuttajat huomioidaan.
Tuotteiden määrä on kaupassa tuhansissa, joten niiden sisältöön ei tässä yhteydessä tehdä muutoksia, mutta niidenkin osalta voidaan päättää tietystä yleisilmeestä, jota jatkossa tulevien uusien tuotteiden kohdalla sitten toteutetaan.
Tarkoitus on siis tehdä rakenteesta toimivampi ja helppokäyttöisempi. Pullonkauloja pitäisi poistaa ja konversiota parantaa,


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?