8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut markkinointi- ja viestintäpalvelutoimijalle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 12.2.2020 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

oletteko te etsimämme joustava, helposti innostuva ja työn visuaalisella laadulla loistava nettisivujen tekijä? Mikäli vastasitte kysymykseen vilpittömästi kyllä, meillä olisi töitä teille.

Yritys: Olemme kahden työntekijän yritys, jonka liiketoiminnan keskiössä on keväästä lähtien urheilu- ja liikuntaorganisaatioille suunnattu markkinointi- ja viestintäpalvelutoiminta. Yrityksemme virallinen nimi on (* nimi lisätiedoissa), mutta pian aloitettava palvelubrändimme kantaa suurella todennäköisyydellä nimeä (** nimi lisätiedoissa).

Visio nettisivuista: Nettisivuistamme haluamme suomalaisen urheiluskenen mittakaavassa poikkeuksellisen näyttävät ja kiinnostavat, jotka vakuuttavat kävijän heti ensimmäisellä silmäyksellä. Olemme alustavasti suunnitelleet niin, että sisällöllisesti melko yksinkertaisena pidettävä sivusto sisältäisi kattavan, informatiivisen ja visuaalisesti näyttävän etusivun lisäksi 2-3 muuta sisältösivua.

Aikataulu nettisivuille: Toiveenamme olisi saada sivusto auki viimeistään huhtikuun alussa.

Deadline tarjoukselle: ke 19.2.

Hintahaarukka: Kassastamme olemme varanneet nettisivuprojektille 400-1000 euroa. Jos visionne kaipaa kuitenkin isomman pinon kolikoita, emme tyrmää teitä.

Jälkisanat: Vakuuta meidät tarjouksella, josta emme voi kieltäytyä.

Toivottavasti pääsemme mahdollisimman pian palaamaan asiaan projektiin liittyvän tarkemman keskustelun ja ideoinnin merkeissä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?