4923 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yrityksen nykyisten kotisivujen päivittäminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 9.2.2020 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 4923 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Meillä on pari vuotta sitten tehdyt kotisivut osoitteessa (* osoite lisätiedoissa) ja yhden meidän tuotteen omat sivut osoitteessa (** osoite lisätiedoissa).

Minulla on tarve saada päivitettyä yrityksen pääsivut siten, että etusivulla ei näy pelkästään meidän toisen liiketoiminnan asioita eli rakennusalan konsulttitoimintoja vaan myös siis meidän uudemman it-konsultoinnin toiminnot ihan yhtä lailla.

Voimme myös keskustella siitä, että miten jatkossa hyödynnämme noita toisia sivuja, koska ne keskittyvät pelkästään yhden tuotteen ympärille.

Meillä on itsellä kaksi tiimiä, joista toisessa on rakennusalan osaajia ja toisessa tiimissä it-osaajia, joilta otetaan resursseja tähän kotisivupäivitykseen niiltä osin kuin pitää jotain tehdä backendiin.

Meidän toimisto on Helsingin Konalassa, joten ehdottomasti tekijän pitää olla lähiseudulta, koska haluan käydä palavereita läpi osittain myös kasvotusten ja luoda pitempiaikaisen työsuhteen. Tekijä voi olla Tmi, verokortilla, Oy:llä tms. ei väliä. Työtä voidaan teettää tuntityönä ja osittain kiinteällä hinnalla jos sellainen on mahdollista.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?