8210 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Aloittavan yrityksen brändäys- ja markkinointikokonaisuus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.1.2020 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8210 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olen aloittamassa yksinyrittäjänä asiantuntijapalveluita tarjoavaa yritystä. Asiakkaina ovat julkisyhteisöt: kunnat, kuntakonsernit ja konserniyhtiöt sekä seurakunnat ja niiden kanssa toimivat yhteisöt. Tarjoan palveluita koko Suomessa, mutta ensisijaisesti asiakaskunta muodostuu pienistä ja keskisuurista organisaatioista, joilla ei ole resursseja omaan palvelutuotantoon alalla.
Yritystoiminta perustuu vahvaan erityisasiantuntemukseen sekä pitkään kokemukseen toimialalta eri julkisyhteisöjen palveluksessa. Myyn siis osaamista ja kokemusta.
Yrityksen käynnistysvaiheessa tarvitsen selkeän projektin ensinnäkin osaamiseni tuotteistamiseen ja brändäämiseen siten, että se, mitä myyn, aukeaa potentiaalisille asiakkaille selkosuomella. Tähän liittyy perinteiset graafisen ilmeen luominen, käyntikortti, logo, kotisivut ja somekanavat.
Tarvitsen apua siinä, miten suunnittelen markkinointini. Tavoitteenani ei ole niinkään heilua kaikkialla ns. jokapaikan höylänä, vaan tuottaa laatua ja sellaista palvelua, joka tuo todellista lisäarvoa asiakkaille.

Haluaisin aloittaa varsinaisen yritystoiminnan helmikuun alussa. Tarjoukset tarvitsen sitä ennen. Suunnitelmaa toki tehdään ja toteutetaan vielä yritystoiminnan käynnistyttyä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?