5915 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Osa-aikainen digimarkkinoija

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.1.2020 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5915 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme yritystemme palvelukseen osa-aikaista digimarkkinoijaa. Toimenkuva ja työaika voidaan räätälöidä hakijoiden elämäntilanteiden mukaisesti. Optimaalinen työaika voisi olla 2-10 tuntia viikossa. Työtä voidaan tehdä myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten tehtävä sopii hyvin intohimoiselle ammattilaiselle lisäansioksi tai vaikkapa äitiyslomalla olevalle osaajalle. Työajat ovat joustavat ja työtä voidaan tehdä myös etätyönä.

Etsimme henkilöä, joka toimisi yritysjohdon tukena digimarkkinoinnin operatiivisessa suunnittelussa, toteutuksessa ja mittaamisessa. Tavoitteena on luoda liikennettä eri liiketoimintojemme kanaviin ja edistää liiketoimintaa löydettävyyden ja konversio-optimoinnin avulla. Digimarkkinoijalle tuttuja termejä ovat WordPress, hakukoneoptimointi, Adwords, somemarkkinointi, konversio-optimointi, MailChimp, Google Analytics ja blogit. Toki toivomme, että myös me opimme paljon uutta digimarkkinoijalta. Tekstisisällön tuottamisen ja videoiden tekemisen taidot ovat plussaa, mutta ei välttämättömyys. Lähtökohtaisesti kaikkea ei tarvitse tehdä itse, vaan voimme ostaa palveluja myös ulkopuolelta digimarkkinoijan pitäessä naruja käsissään.

Kyseessä on yli 30 vuotta vanha perheyritys Tampereella. Toimintamme pohjana on ravintolatoiminta ja tällä hetkellä meillä on kuusi omaa ravintolaa Pirkanmaalla. Tiiviisti ravintolatoiminnan kyljessä toimii catering-liiketoiminta, jonka osalta näemme paljon kasvumahdollisuuksia. Näiden lisäksi yritykseen kuuluu DJ- ja karaoketoimintaan erikoistunut ohjelmayhtiö, joka toimii koko Suomen laajuisesti.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?