8160 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Sulautettujen järjestelmien asiantuntija pilottikehitykseen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 17.4.2019 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8160 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarvitaan sulautettujen järjestelmien asiantuntija pilottikehitykseen. Tarkoituksena on luoda jotain sopivaa kehitysalustaa hyväksi käyttäen ääntä siirtävä järjestelmä. Kyseessä on mitä todennäköisimmin Linux-järjestelmä ja valmista ohjelmistokokonaisuutta saa käyttää työssä hyväksi. NDA-kirjoitusten jälkeen projektista annetaan tarkempaa tietoa.

Tekijällä olisi hyvä olla vähintään 3 vuoden kokemus sulautetuista järjestelmistä ja niiden kehitystyöstä. Linux-tuntemus on ehdoton ja laitteistotietämys eri kehitysalustoista (BeagleBoard, Raspberry Pi, STM32 jne) katsotaan erittäin suureksi eduksi.

Pilotin jälkeen on tarkoitus työllistää henkilö myös jatkossa, tämä ei ole kuitenkaan välttämätöntä. Myös alihankintakuviot ovat mahdollisia. Pilottityö kestää noin 1-2 kuukautta. Työssä ei tarvitse toimia yksin, vaan mukana on kokeneempi tekijä auttamassa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?