7747 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkokurssiympäristö, ohjelmistokehitys

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.3.2019 | Budjetti: 5000 - 10000 € | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 7747 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Naistenkartano on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö, joka järjestää naisille suunnattua vertaistukitoimintaa verkossa sekä kasvotusten.

Etsimme uutta toteutusratkaisua verkkokurssien ylläpitämiseen joko integroiden Wordpress-verkkosivuillemme tai erillisenä alustana. 14 viikkoa kestävät verkkokurssimme ovat maksuttomia ja tulevaisuudessa olisi tarkoitus järjestää vuositasolla enimmillään 10 kurssia. Verkkokurssit toteutetaan suljetuissa ryhmissä ja niihin voi osallistutaan anonyymisti.

Etsimme lisäksi uutta toteutusratkaisua viestipalvelun (yksilötuki ja neuvonta) ylläpitämiseen sisäänrakennettuna verkkosivuillemme: (osoite lisätiedoissa)

Toivomme palvelunkäyttäjille mahdollisimman helppokäyttöistä toteutusratkaisa ja mahdollisuuksien mukaan palveluiden keskittämistä omille verkkosivuille, ettei käyttäjiä tarvitse ohjata verkkosivuiltamme muualle. Tekstisisältöjen lisäksi pitäisi pystyä jakamaan mahdollisesti myös ääni- ja videotiedostoja ja muita liitetiedostoja. Alustan käytöstä ei saisi syntyä jatkuvia kiinteitä kustannuksia. Emme siis toivo verkkokurssialustoja esim. kuukausimaksuilla.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?