8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut kahdelle yhdistykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 1.3.2019 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

(* nimi lisätiedoissa) ja sen ulkoasiainvaliokunta (** nimi lisätiedoissa) etsivät uusien kotisivujen tekijää! Yhteinen rakenne, yhteensopiva ulkonäkö, kaksi eri sivua. (* nimi lisätiedoissa) on lääketieteen opiskelijoiden edunvalvonta- ja koulutusjärjestö ja (** nimi lisätiedoissa) sen alla toimiva valiokunta, joka järjestää lyhyitä ulkomaanvaihtoja, seksuaaliterveyskoulutusta ja projektiluonteisia vapaa-ajan tempauksia. Edunvalvontatyöskentelyä tehdään yhdessä paikallisten lääketieteen ainejärjestöjen kanssa sekä Lääkäriliiton kanssa. Jäseniä meillä on 5000, lähes kaikki suomalaiset lääketieteen opiskelijat (Suomessa ja ulkomailla).

Molemmilla yhdistyksillä on sinänsä toimivat nettisivut, joilla on jo vaaditu sisältö, mutta nyt on tarkoituksena hankkia uudet sivut: toimivammat, selkeämmät, ulkoasultaan varteenotettavammat sekä sellaiset, että ne palvelevat jäsenistöä. Nettisivujen tärkeimpiä tehtäviä on tiedon välittäminen jäsenillemme sekä informaatio: mikä yhdistys olemme. Jäsenen tulee löytää vastaus jos häntä mietityttää mikään työelämään / vaihtoon / opiskeluun liittyvä tai ajankohtainen ongelma. Nettisivuilla ei ole tarkoitus myydä mitään.

Nettisivuille tarvitaan toimivan rakenteen ja hiotun ulkonäön lisäksi hakutoiminto, blogi/ajankohtaista-artikkelit (ei kommentointia), tapahtumakalenteri (ilman ilmottautumisia tai muita erikoisuuksia) sekä some-integraatiota (esim. IG-feed ja pikanäppäimet eri medioihin). Mobiiliyhteensopivuus ja hakukoneoptimointi.

Sivustojen toivotaan toimivan samassa palvelinympäristössä. Alustana Wordpress ja helppokäyttöinen taitto-ohjelma (esim. Elementor). Sivuilla tulisi olla yhteinen rakenne ja tyyli, jotta ne tunnistaa kuuluvan samaan yhdistykseen - vaikka nimi ja värit hiukan eroavatkin. Lähtökohtaisesti sivujen runko ja layout olisi yhteinen. (** nimi lisätiedoissa) on vasta uudistanut grafiikkaansa, mutta (* nimi lisätiedoissa) graaffisuudella on muokkausvaraa. Kuitenkin meidät tulee pystyä yhdistämään (** nimi lisätiedoissa) ja Lääkäriliittoon (jonka sivut itsessään ovat hyvä esimerkki, mitä voisimme haluta sivuiltamme (laakariliitto.fi)).

(* nimi lisätiedoissa) etsii myös nettisivujen yhteyteen logon päivitystä ja graafista opasta. Vakiintuneet värit ja fontit on, mutta näissä on päivitysvaraa - uuteen ilmeeseen paremmin sopivammat. Logomme on valko-vihreä käärme ja sellaisena sen tuleekin pysyä, mutta etsimme elegantimpia ja raikkaampia vaihtoehtoja sille. (esim. Lääkäriliitto).


Tarkempi tarjouspyyntö on olemassa valmiina liitteenä.
Logon voimme hankkia erikseen, jos se ei ole yrityksenne alaa.
Tarjoukset tarvitsisimme jo viimeistään 5.3.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?