4133 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Tuunaukseen, ekodesigniin ja materiaalien kiertoon liittyvän sivuston suunnittelu

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.2.2019 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 4133 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Kehittämishanke pyytää alustavia tarjouksia digialustan suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta. Sivuston suunnittelu on vasta alkanut, sisältö tarkentuu projektin edetessä.

Alustavan suunnitelman mukaan sivuston on tarkoitus toimia kädentaitajien, suunnittelijoiden ja tuunattavien materiaalien kohtaamispaikkana. Sivuston kautta olisi mahdollista mm. löytää ja julkaista uusia ideoita, verkostoitua muiden kierrätysmateriaaleihin hurahtaneiden kanssa, löytää tilaustuotteille tekijä, teettää tilaustöitä, tilata valikoituja eriä kierrätysmateriaaleja ja tarjota omia materiaaleja kiertoon. Lisäksi sivulla voisi julkaista ekotuunaukseen liittyvää uutisointia ja lukea kierrätyshenkisiä blogeja.

Sivujen tulisi sisältää ainakin: uutiset, kuva-albumi, blogi sekä mahdollisuus rekisteröityä käyttäjäksi, yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Tarjouksessa pyydetään ilmoittamaan, sisältääkö tarjous pelkän teknisen toteutuksen vai myös sivuston muussa suunnittelussa ja luovassa työssä mukana olemisen. Sivustoa on alustavasti suunniteltu Wordpress-pohjaiseksi. Tarjoukseen voi sisällyttää työnäytteiksi linkkejä tekijän luomiin sivuihin.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?