3930 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Sijoittajasivuston rakentaminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 19.11.2018 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 3930 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Perustan yrityksen, jonka tärkein liikeidea on sijoittajille suunnattu nettisivusto, muodoltaan kuin pieni lehti. Se tarjoaa sijoittajille hyödyllistä informaatiota taloudesta, yrityksistä ja sijoittamisesta yleensä perustuen laajaan ja pitkään kokemukseeni sijoittajana ja taloustoimittajana sekä nettilehti Piksun bloggaajana.

Sivusto on uusi. Sen tavoite on kerätä muutamien eurojen kuukausimaksu asiakkailta veloitettuna suoraan pankkitililtä tai luottokortilta.

Sivusto koostuu kirjoittamistani analyyseista ja kommenteista. Niitä tulee sivustolle kerran pari päivässä, ja ne on arkistoitava. Sinne tulee myös jossain vaiheessa nettikursseja ja podcasteja ladattavaksi. Kuvia ei ole paljon, ellei niiden liittäminen ole helppoa ja halpaa.

Vastaavia sivustoja on Suomessa ainakin Salkurakentaja ja Sijoittaja.fi sekä Piksu. Salkunrakentajan muodosta ja ilmeestä pidän noista eniten. Mainoksia sivustolle ei näillä näkymin tulisi.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?