3930 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Haemme oma-aloitteista web-ohjelmoijaa JavaScript-projektiin

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.11.2018 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 3930 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Haemme oma-aloitteista web-ohjelmoijaa tai yhteistyökumpani-yritystä kehittämään kaupallista AngularJS-sovellusalustaamme. Kehitystyössä käytämme vahvasti Githubia ja ketteriä menetelmiä. Bonusta erityisesti mikäli vaikutatte Tampereella.

Sovelluksemme toteuttaa JSON-pohjaisista tiedostoista web-sovelluksen. Taustalla on AngularJS, ECMAScript 6, NodeJS ja melko paljon omia laajennuksiamme siihen. Koodi on testattu ja myös tulee testata Mochalla ja Jasminella.

Toivomme tarjouksen ensisijaisesti tuntihintana täällä Nerot.fi:ssä. Budjetti on 500 - 5000 euroa/kk ja voimme hyväksyä myös useamman tekijän. Tehtävät on jaettu Githubiin issueihin, joista voi myös tehdä myöhemmin urakkakohtaisia tarjouksia. Käytetystä ajasta tulee pitää kirjaa tehtyihin issueihin ja tehdyt muutokset pitää tuoda Githubiin viimeistään päivän päätteeksi.

Olen arkena hyvin kiireinen, joten toivon yhteydenotot sähköpostitse tai Whatsappissa, missä voin kertoa lisätietoja. En ehdi vastaamaan puhelimeen tähän projektiin liittyen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?