5878 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Graafisen ohjeistuksen suunnittelu web-palveluun ilman toteutusta

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.9.2018 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Suunnittelu ja multimedia

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5878 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme luoneet web-pohjaisen työkalun opetuskäyttöön, joka sisältää "tekoälyn" kanssa keskustelua ja asioimista. Työkalun tarkoitus on kehittää ajatteluprosessia. Taustalla on mahdollisesti myöhemmin perustettava yritys. Ohjelmointi on tapahtunut vapaaehtoisvoimin, mutta graafisen ilmeen suunnittelun haluamme tuottaa osaavammin käsin. Pohjaksi pääset käyttämään sovelluksen nykyistä, graafisesti vaatimattomampaa versiota.

Tarvitsemme ohjelmalle yhtenäisen visuaalisen ilmeen sisältäen typografian, käytettävät muodot ja elementit. Graafisen ilmeen toteuttamisen ohjelmaan tekee projektin oma ohjelmoija antamiesi esimerkkien ja tyyliohjeiden perusteella. Mikäli kykenet responsiiviseen web-sivun graafiseen suunnitteluun, voi projektia ja budjettia tarvittaessa laajentaa sisältämään esimerkit puhelin- tabletti- ja tietokoneversioista sekä jopa css-määritykset. Ensisijaisesti haemme kuitenkin vain graafista ohjeistusta.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?