8080 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Liitolle internet-sivut syksyllä 2018

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.8.2018 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8080 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Olemme uusimassa liitollemme internet-sivuja ja haluaisimme turvalliset, avoimeen lähdekoodiin perustuvat selkeät internet-sivut. Keskusliittomme jäsenyhdistyksillä on noin 10.000 jäsentä eri puolilla Suomea, joita sivujen pitäisi palvella sekä lisäksi ulkopuolisia sidosryhmiä ja muita kiinnostuneita. Jäsenkunta on hieman iäkäämpää, minkä johdosta tämä tulee huomioida sivujen suunnittelussa ja selkeydessä sekä tekstin fonttikoossa.
Tarkkaa budjettia ei ole lyöty lukkoon, joten tässä vaiheessa se on auki. Tässä vaiheessa voisi ajatella, että liitto on valmis satsaamaan summan, joka on 1.000 - 10.000 euron välillä,
mikäli investoinnin lisäeuroille löytyy vastinetta.
Liittomme sivujen tulisi sisältää historiatietoja, julkaisutietoja, ajankohtaisia asioita sekä mm. jäsenlehdestä tietoa (lehti ei ole digitaalinen). Osa lehden materiaalista eli artikkeleista ja valokuvista voitaisiin julkaista internet-sivuilla. Lisäksi videoiden julkaisumahdollisuus liiton omilla internet-sivuilla tulisi olla mahdollista.
Internet-sivujen sisällön ylläpito hoidettaisiin jatkossa liiton toimistossa.
Toivomme, että uudet internet-sivut valmistuvat syksyn 2018 aikana. Vaikka valmistumisnopeus on tärkeä asia, niin vielä tärkeämpää on saada luotettavat, selkeät ja hyvin tulevina vuosia toimivat internet-sivut.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?