8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nykyaikaiset ja myyvät kotisivut asuntoja rakentavalle ja myyvälle nuorekkaalle rakennusliikkeelle.

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 25.7.2018 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei.

Olemme nykyaikainen asuntotuotantoon keskittynyt rakennusliike joka pyrkii erottumaan asuntotuotantomarkkinoilla rohkeammilla arkkitehtonisilla ratkaisuilla ja jatkuvasti kehittyvien ratkaisujen tehokkaalla hyödyntämisellä.

Meidän tähän asti rakentamat kohteet, tämän hetkiset kohteemme ja suunnitteilla olevat kohteemme tarvitsevat kotisivut joille tullessa ihmiset kokevat että ovat tekemisissä ihan oikean ja luotettavan rakennusliikkeen kanssa.

Tarkoitus on, että sivuilla esitellään ammattikuvaajamme ottamia kuvia toteutuneista kohteista, työn alla olevista kohteista sekä esitellään myös rakennuspiirustuksia sekä 3D havainnekuvia.

Referenssigallerian (oma välilehti) rakenteilla olevien kohteiden (oma välilehti) sekä tulevien kohteiden esittelysivun (oma välilehti) lisäksi on tarkoitus olla yksi välilehti jossa esitellään meidän 5 henkinen tiimi. Sinne tulee ammattikuvaajan ottamat yksittäiskuvat meistä ja tietenkin kuva meidän tiimistä kokonaisuudessaan + lyhyet henkilöesittelyt.

muuta yleistä: linkitys instagramiin sekä Facebookiin, yhteydenottolomake sekä perus yhteystiedot ja laskutustiedot ym. Etusivulle haluan myös näkymään luotettava kumppani tunnuksemme sekä mahdollisesti yhteistyökumppaneidemme logot.

Sivuilla täytyy myös olla linkki josta puhelimella selattaessa pääsee suoraan soittamaan yrityksen numeroon.

Sivut on responsiiviset ja muutenkin hyvin "ajan hermolla" ulkokuosinsa suhteen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?