8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wordpress-pohjaisten nettisivujen uudistus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 15.4.2018 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei!

Olemme jyväskyläläinen viher- ja ympäristösuunnitteluun erikoistunut yritys. Meillä olisi tarve päivittää nykyisiä WordPress-pohjaisia nettisivujamme ja etsimme nyt hommalle tekijää. Tarkoituksena olisi lähinnä uudistaa ja monipuolistaa sivujen visuaalista ilmettä sekä lisätä valikoita etusivulle sekä valikkosivuille. Nykyinen valikkorakenne saa säilyä ennallaan. Valokuvat ja sisältö löytyy jo nykyiseltä sivulta, näitä voisi jäsennellä uudelleen hieman mielenkiintoisemmalla tavalla ja ehkä kätkeä pitkät, luettelomaiset referenssilistat linkkien taakse ja jättää ainoastaan muutaman kohteen "esittelyyn" jokaiselle alavalikkosivulle.

Nykyiset sivumme löytyvät osoitteesta (osoite lisätiedoissa). Tarkoitus on että sivujen helppo päivitettävyys säilyy jatkossakin.

Plussaa jos tekijä sijaitsee Jyväskylässä, mutta uskon että kommunikointi onnistuu hyvin myös sähköpostitse/puhelimitse. Voin piirrellä ideoitani valmiiksi paperille sekä etsiä esimerkkisivustoja, joissa itseäni miellyttävä ulkoasu toteutuu.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?