8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivujen siirto, nopeutus, verkkokauppauudistus ja sivustouudistus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 26.3.2018 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei!

Etsimme uutta yhteistyökumppania digitaalisten palveluidemme päivitykseen ja ylläpitoon. Nykyiset verkkosivumme (osoite lisätiedoissa) ovat uudistuksia vailla, sillä ne eivät vastaa kaikkiin tarpeisiimme. Etsimme tekijää ja yhteistyökumppania tällaisiin muutoksiin:

1) Sivujen latautuminen
Sivut latautuvat tällä hetkellä aivan liian hitaasti (johtuen kenties palvelimesta tai sivuston teknisistä ja rakenteellisista tekijöistä tai siitä, että käytössä on WordPress-alusta.) Sivut tulisi pikaisella aikataululla saada nopeammin latautuviksi. Sivuston on oltava luotettava, turvallinen, nopeasti latautuva ja siinä määrin helppokäyttöinen, että voimme itse päivittää sisältöä säännöllisesti.

2) Verkkokauppa-alustan päivittäminen
Käytössämme on tällä hetkellä WooCommerce-verkkokauppa-alusta. Alustan tarjoamat perusraportit eivät ole tilitoimistollemme riittävät, joten tarvitsemme jatkossa verkkokauppa-alustan, jonka kuukausittainen yhteenveto on riittävän tarkasti eritelty.

Tulemme jatkossa laajentamaan myyntiä Suomen ulkopuolelle, joten kaikenlaisten kansainväliseen myyntiin liittyvien veroasioiden tulisi verkkokaupan avulla onnistua helposti ja ongelmitta. Ymmärtääksemme WooCommercen heikkous on juuri tässä, joten etsimme alustaa, joka sujuvoittaa ja helpottaa työtämme, eikä aiheuta meille lisätyötä.

Verkkokaupan tulisi myös olla siinä määrin helposti käytettävä, että se on helposti meidän itsemme päivitettävissä. Tuotteita meillä ei ole paljoa, joten kaupan ei tarvitse olla suuri. Esim. Shopify-alustasta olemme kuulleet hyvää, joten olemme siitä kiinnostuneita. Arvostamme myös sitä, että alusta olisi teille tuttu.

3) Sivuston uudistus (myöhemmin)
Lähitulevaisuudessa (muutamien kuukausien sisällä) tulossa on myös sivuston uudistaminen visuaalisuudeltaan, rakenteeltaan ja käytettävyydeltään asiakasta paremmin palvelevaksi. Rakennesuunnitelma ja suurin osa sisällöistä (teksteistä ja kuvista) on valmiina. Tarve on myös sille, että eri domaineja voidaan ohjata sivuston eri sivuille.
Sivustolla olisi jatkossa hyvä olla myös SSL-suojaus.

4) Tietosuojauudistukseen valmistautuminen
Osaathan vinkata meille myös tietosuojauudistukseen liittyvistä asioista ja auttaa meitä valmistautumaan sen edellyttämiin muutoksiin.

5) Tuki, ylläpito, konsultointi ja sijainti
Sivustouudistuksien jälkeen tarve tuelle ja sivuston ylläpidolle säilyy, eli etsimme pitkäaikaista yhteistyökumppania, joka on taustalla apunamme tarvittaessa. Esimerkiksi markkinoinnissa ja sen kehittämisessä voimme tarvita apua jatkossa, eli silloin tällöin tarvetta konsultoinnille todennäköisesti on. Toivomme, että palveluntarjoaja löytyisi Tampereelta tai Tampereen lähistöltä, jotta voidaan tarvittaessa tavata kasvotustenkin.

6) Muuta
Lainkaan pahitteeksi ei ole, jos samasta talosta löytyisi kytköksiä myös muihin hyviksi havaittuihin kumppaneihin tai hyviä suosituksia seuraavista:

- graafinen suunnittelu
- valo- ja videokuvaus ja -tuotanto
- painopalvelut
- verkkokauppatuotteiden varastointi ja logistiikka
- tilitoimisto

Lähetäthän meille tarjouksesi sähköpostitse. Emme toivo yhteydenottoja puhelimitse.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?