8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Wanted - www-sivujen tekijä

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 16.3.2018 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Kyseessä on pieni verkkopalveluja/-sivustoja toteuttava ja ylläpitävä yritys, joka etsii verkkosivujen tekijää ja ylläpitäjää. Työ on keikkaluontoista eli kun asiakas tilaa www-sivuston, sovitaan tekijän kanssa urakasta - palkkiosta ja aikataulusta.

Asiakkaiden www-sivut on toteutettu pääasiassa WordPressillä. Eli työ edellyttää PHP:n tuntemista, kun wordpressin toiminnallisuutta kustomoidaan. Teemojen ulkoasun muokkaus vaatii CSS-osaamista. Javascriptin osaaminen on plussaa, mutta siinäkin jQueryn perustuntemus riittää pitkälle. Lisäksi pitää osata luoda lapsi-teemoja (child theme) wordpress teemoille, joita sitten muokataan. Muokkaaminen vaatii wordpressin sisuskalujen tuntemista.

Koska osaa toteutetuista sivustoista ylläpidetään yrityksen omalla palvelimella, niin perus Linux-taidot ja Apachen asetusten tunteminen on hyvä olla. Ja kun käytetään kolmannen osapuolen webhotellia, palvelin/palveluasetukset säädetään jonkinlaista hallintapaneelia käyttäen (CPanel, ParallelsPanel, etc.).

Yrityksellä on oma graafinen suunnittelija eli sinun ei tarvitse kantaa huolto graafisesta suunnittelusta. Tässä muutama esimerkki yrityksen viimeisistä töistä (osoitteet lisätiedoissa)

Jos sinulla on sopiva edellä kuvattu osaaminen, motivaatiota ja sopivasti vapaata aikaa, niin ota yhteyttä


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?