8090 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Raikkaat ja luonnonläheiset kotisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 6.11.2017 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8090 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei!

Minulla on yritys, joka tarjoaa asiakkailleen luontaishoitoja. Tämä on kotisivujen pääaihe. Tarjoan kuitenkin myös puutarha-alan palveluita ja myyn itsetehtyjä kortteja, joten näitä varten sivuilla tulisi olla omat pienet tilansa.

Aloitin itse tekemään kotisivuja, kunnes oli myönnettävä, että eihän minun yrttiöljyiset ja mullantahrimat sormet kuulu tietokoneen näppäimistölle. Käytin pohjana Wordpressiä. Minulla on sinne tunnukset valmiina tarvittaessa, mikäli tekijä haluaa käyttää Wordpressiä. Minulla on jo domain maksettuna viideksi vuodeksi ja webhotelli ensimmäiseksi vuodeksi. Yritykselläni on valmis logo.

Sivujen tärkein tarkoitus on olla informatiiviset. Teen luontaishoitoja, joita harva tietää tarvitsevansa, mutta sivuilla käynnin jälkeen ymmärtävät niiden tarpeellisuuden :) Tekstien lisäksi valokuvilla on tärkeä tehtävä tietynlaisten mielikuvien luomisessa. Minulla on käytössäni ammattivalokuvaajan ottamia kuvia sekä omiani. Blogi-mahdollisuus olisi hyvä olla varmuuden vuoksi, jos mahdollista.

Toivoisin, että kotisivuni olisivat selkeät, raikkaat, kauniit ja luonnonläheiset. Niissä saisi näkyä luonnon parantava voima.

Tarvitsen siis etusivun, luontaishoito-aihetta syventävän sivun, ehkä minun esittelyn ja hinnaston. Ehkä yksi sivu puutarha-palveluita varten ja yksi sivu korteille..?

En löytänyt sopivan tyylisiä nettisivuja esimerkiksi. Mutta jatkan etsimistä ja palaan asiaan kiinnostuneiden kanssa.

Ystävällisin terveisin,
Jaana Rissanen

---
Valittu kotisivupaketti: Yksinkertaiset edulliset kotisivut (alk. 590e)

1. Ulkoasun tyyli
Yksinkertainen
Sivujen ei tarvitse olla responsiiviset

2. Logo
En tarvitse logoa

3. Sisältö ja julkaisujärjestelmä
Tarvitsen 5 sisältösivua
Tuotan sisällön itse ja lisään sen itse sivuille
Tarvitsen julkaisujärjestelmän käyttööni

4. Lisäominaisuudet
Google Analytics


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?