8093 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yhdistyksen kaksikielinen verkkosivusto

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 20.10.2017 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8093 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Pohjoismaisen yhdistyksemme (noin 1000 jäsentä) kaksikielinen englanti-ruotsi verkkosivusto (osoite lisätiedoissa) kaipaa uudistusta. Vanha sivusto on toteutettu Joomlalla ja pari viikkoa sitten ilmeni ongelmia, joiden takia toinen kieliversio ei enää toimi kunnolla. Vanhasta sivusta voi hyödyntää sivurakenteita ja tekstejä, mutta muuten on kyse uuden sivuston tekemisestä, ei päivittämisestä.

Sivusto on tarkoitettu jäsenistöllemme ja toiminnastamme kiinnostuneille ja se toimii tiedotuskanavana. Suurin osa sisällöstä on hyvin staattista, mutta tapahtumasivuja päivitetään enemmän ja luonnollisesti ajankohtaisia asioita etusivulle. Yhdistyksen omia tapahtumia on vain muutama vuodessa, joten tähän mennessä tapahtumat on hoidettu normaaleina sivuina, mutta tarjouksessa voi optiona esittää myös kalenterin (jolloin voisimme nostaa linkkeinä jäsenistömme omia tapahtumia).

Uusien verkkosivujen toivotaan olevan helppo päivittää (erityisesti kieliversiot! - päivittäjiä on useita), responsiiviset, yksinkertaiset ja nykyaikaisen näköiset. Valitsemme mielellämme valmiin templaten, jonka mahdollisuuksien mukaan muokkaamme sisältömme - sivustoa ei tarvitse siis räätälöidä meidän tarpeisiimme alusta alkaen. Pyrimme olemaan mahdollisimman joustavia tämän suhteen pitääksemme budjetin mahdollisimman maltillisena.

Bonustoiveita - meillä on paljon alasivuja, joiden selaaminen haastavaa (esim. kvartettien esittelyt) - tähän jokin visuaalisempi navigaatio / esittelytapa olisi ekstrahienoa.
Sivustolla on melko paljon pdf-dokumentteja (vanhoja tulostietoja sekä erilaisia lomakkeita), joten näiden hallinta backend-puolella olisi hyvä olla helppoa.

Aikaisemmin käytössä ollut Joomla (josta käyttäjillä nyt kokemusta), mutta myös Wordpress / muu avoimen lähdekoodin järjestelmä on ok.

Budjetti laitettu täysin arviolta, odotamme mielenkiinnolla näkemystänne projektiin tarvittavasta budjetista. Yhdistyksestä kun on kyse, on varat pienet.

Projektikielet suomi ja englanti. Domain ja webhotelli rekisteröity Ruotsista, tähän asti saanut hyvin palvelua tarvittaessa myös englanniksi.

Yhteydenotot sähköpostitse. Arvostan nopeutta alustavien tarjousten antamisessa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?