8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo yhdistykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 11.9.2017 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Olemme aloittaneet seitsemän vuotta kestävän hankkeen Saimaan järvilohen pelastamiseksi. Mukana on kolme isoa kalastusaluetta (Puula, Päijänne ja Suontee) sekä Luonnonvarakeskus. Tulemme tekemään Euroopan mittapuussa uraauurtavaa työtä erittäin uhanalaisen lajin pelastamiseksi.

Olemme perustamassa varainhankintaa varten yleishyödyllisen (nimi lisätiedoissa) -yhdistyksen, jolle haluamme asianmukaisen logon. Logo voisi olla yhdistelmä nimestä ja jostain sopivasta kuvasta. Kuva toimisi irrallisena myös profiilikuvana eri SOME-kanavissa.
Logoa käytetään FB-sivuilla, esityksissä ja muissa materiaaleissa. Koska yhdistystä ei ole vielä olemassa, maksan kustannukset omasta pussistani. Oletko itse aktiivinen kalastaja tai luontoihminen? Tuo intohimosi suunnitteluun! Jos tarjoat hyvän työn asevelihintaa, niin saat nimesi hankkeen tukijoiden listalle.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?