8160 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Ohjelmoija mobiilisovelluksen kehittämiseen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 13.7.2017 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Muut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8160 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme:

Osaavaa ohjelmoijaa osaksi monipuolista tiimiämme. Osattavat ohjelmointikielet voivat olla esimerkiksi Java, Objective C, React Native.

Tiimimme:

Perustajajäsenet ovat KTM ja yrittäjätaustaisia. Monipuolista osaamista löytyy mm. myynnistä ja markkinoinnista, liiketoiminnan kehittämisestä, sekä laskentatoimen puolelta.

Tämän lisäksi tiimissämme vaikuttaa Senior Advisorin asemassa mm. IVALO mobiilisovelluksen perustajajäsen ja toimitusjohtaja Matti Lamminsalo.

Olemme myös käyneet alustavasti neuvotteluja maineikkaan yrityskiihdyttämön kanssa ja ovet ovat siihen suuntaan avoinna.

Projektista:

Täysin uudenlainen verkostoitumisen ja nettideittailun sovellus. Palvelumme innovatiivisuudesta kertokoon alustavasti mainitsemamme yrityskiihdyttämön ja advisorimme kiinnostus projektiamme kohtaan. Jos kiinnostuksesi heräsi, kerromme mielellämme lisää projektistamme.

Tarjoamme:

Mielenkiintoista ja joustavaa työsuhdetta lupaavan projektin parissa. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi tarjoamme osuuksia yrityksestämme. Työn voi aloittaa osapäiväisenä oman työn ohella.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?