8081 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

kotisivut, facebook profiili/some

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 29.5.2017 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8081 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Moi.
Minulla on uusi yritys lappeenrannassa, jolta puuttuvat vielä kotisivut, facebook/some ja logo. Logo on kyllä valmiina päässä, kun joku somistaa sen siitä eteenpäin.
Yritys tuottaa ohjelmapalveluita yrityksille, yksityisille ihmisille ja yhteisöille. Lisäksi toimintaan kuuluu terveys- ja hyvinvointipalvelut ja jatkossa mahdollisesti toimintaterapiapalvelut. Yritys on Green Care yritys, joka hyödyntää toiminnassaan ja tekemisissään asaikkaidensa kanssa luontoa, metsää ja maaseudun miljöötä. Netistä näette enemmän green care yrittäjyydestä.
Toivon sivuista selkeät, kuvia (Kuvia toimitamme myös itse kun niitä saamme)Sivuilla voisi näkyä kenties jokin tapahtumat osio ja kenties jokin varauskalenteri esim. yritysten kokouspäivien tms varalle..Sinne tulee luoda ohjelmapalvelupaketeista hintoja ja myös kokous/saunailta hinnat..
Toimintamme on siis maaseudulla muutta vain 12km päässä lappeenrannan keskustasta. Olemme remotoineet talven vanhaa omakotitaloa yrityksen käyttöön ja nyt on menossa pihan laitto.

Jospa näistä tiedoista olisi apua tarjouksen laadintaan. Niin ja hoivapalvelut onnenpisaralla on aika mukavat kotisivut, joista voisi ottaa vinkkejä..

Kiitos ja palaamisiin


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?