8098 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logo liikunta-alan yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 24.5.2017 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8098 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Toiminta: Yritys on liikunnallisia hyvinvointipalveluita tarjoava yritys. Kohderyhmänä ovat pääasiassa yritykset, mutta palveluita on myös yksityisille henkilöille. Tarjontaamme kuuluu erilaiset konsultointitehtävä, liikunnan ohjaus (esim. tyky) sekä erilaiset luennot ja workshopit. Tavoitteenamme on edistää hyvinvointia.

Yritys: Kyseessä on kahden nuoren pyörittämä yritys. Olemme energisiä ja toiminnan taustalla on asiantuntemus hyvinvoinnista ja liikunnasta.

Logo: Toivomme logon olevan yksinkertainen ja helposti toimintaan liitettävä/logo tukee toimintaa. Energinen, raikas, aikaa kestävä. Logossa voi olla kuva tai pelkkä teksti.

Kirjoitusasu: kirjoitusasu vapaa. Yrityksen nimi (lisätiedoissa) voi olla lyhenne sanoista virkistys, liikunta, kehitys tätä ajatusta voi hyödyntää logossa.

Värit: olemme ajatelleet väreiksi violetti (esim. RGB 142,18,140), musta, harmaa/valkoinen (+keltainen). Nämä ehdotuksena, mutta muitakin ideoita otetaan toki vastaan.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?