5823 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Uudenlaisen somealustan koodaus

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 12.5.2017 | Budjetti: +10000 € | Avainsanat: Web ja ohjelmointi

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 5823 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Meillä on idea ja siihen liittyvä formaatti, joka täytyisi koodata.

Haluaisimme – jos ei yksityiskohtaista tarjousta, niin ainakin summittaisia arvioita siitä paljonko tällainen toimeksianto tulisi maksamaan ja kauanko sen toteuttaminen kestäisi. Koska ideamme on paitsi bisneshenkinen, myös aatteellinen, etsimme erityisesti sellaisia IT-ammattilaisia, joita kiinnostaisi pidempiaikainen yhteistyö projektin parissa. – Toki kaikki tarjoukset/hinta-arviot huomioidaan.

VSK on globaali, eettiseen verkostoitumiseen tarkoitettu somealusta, joka on kaikille mielipidesuuntauksille avoin. Opintojen päämuoto on omakohtainen osallistuminen väittelyyn, ja käyttäjät voivat ansaita rahaa rehellisen keskustelukulttuurin avulla. Projektin yhteyteen sopii monenlainen liiketoiminta.

Vihapuheen, valeuutisten ja ”vaihtoehtoisten faktojen” maailmassa VSK on mitä ajankohtaisin ehdotus, mutta sillä on myös syvempää merkitystä: se sisältää osaratkaisuja automatisaation luoman työttömyyden ongelmiin sekä yleensä ihmiskunnan eloonjäämisstrategioiden etsintään.

(1. osoite lisätiedoissa)

Formaatin – eli koodattavan uuden somealustan – kuvaus alkaa etusivulta, mutta löytyy myös suorasta linkistä: (2. osoite lisätiedoissa)


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?