8097 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Koti- /nettikaupan sivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 10.4.2017 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8097 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei, TARJOUSPYYNTÖ 10.04.2017

Suunnitteilla on kotisivujen parantaminen ja samalla saada nettikauppamahdollisuus siihen. Pyydämme yheydenottoanne mikäli tunnette tämän sopivan Teille ja olette kiinnostuneet asiasta. Tuotevalikoimamme on hyvin laaja mutta ehkä teemme sitä suppeamassa muodossa aluksi. Riippu kustannuksista. Peruspohja on osoitteella (osoite lisätiedoissa) josta tuotteet on luettelomaisesti esillä. Kotisivuillamme on mainittu myös tuoteryhmät johon tärkeänä lisäosana tulisi suihkuseinät, kiinteinä, saranoituna ja liukujärjestelmin. Tässä meillä on yhteistyö Laattapisteen kanssa mutta ei ole toteutunut näkyvyys niitten kotisvuilla joten oma tulisi kysymykseen. Tuotteita on siis paljon mutta hyvin hankala löytää etsimänsä ja saada oikeata informaatiota.

Meillä on nyt siellä hinnasto osuus missä ei ole tietoa vielä.

G-fittingsillä on aika hyvin esillä www.g-fittings.com Esimerkki miten meidän sivustot voisi rakentaa. Voisi olla muutama ryhmä muutamilla tuotteilla alkuun. Esim. Lasin saranat (5tuotetta), Kiinnityshelat (6 tuotetta), Liukujärjestelmät (3 tuotetta), kaidehelat (20 tärkeintä), palveluluukut (8kpl), Suihkuseinät/seinäkkeet ovineen (6mallia) jne. Voisi edetä yksi rypäs kerrallaan valmiiksi ja näkymään.

Ylläpito on tietysti myös tärkeä osa jolla meillä ei ole aika ja tietoresursseja. Ylläpito tekisi myös sivujen tekijä. Toteutus niin että mahdollisimman vähällä ylläpidolla selviää. Meillehän ei koidu kustannuksia Nerot.fi käytöstä löytääksemme hyvän toimittajan. Emme hyväksy sillä tavalla veloitettavaa osuutta. Sehän ei tulekkaan kysymykseen vaan Nerot.fi hoitaa keskinäisiä kustannuksia kumpanuuksiensa kanssa.

Budjetti katsotaan myöhemmin. En mene tässä vaiheessa tarkennettuun arvioon.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?