8098 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kyselyn toteuttaminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 11.3.2017 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8098 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Haluaisimme ohjata Facebookista (ehkä muualtakin somesta) maksullista liikennettä kyselyyn jossa kartoitamme sopivia henkilöitä yrityksemme tuleviksi sijoittajiksi. Me tarvitsisimme teidän tekemänä tämän kyselyn johon henkilö ohjataan. Teen kyselyn kysymykset valmiiksi, sinun tehtäväksesi jäisi lisätä ja asetella ne kyselyyn. Kyselystä olisi A ja B versio joihin ohjataan liikennettä tasaisesti 50/ 50. Eli kyseessä olisi alkuvaiheen A/B -testaus jolla kysely saadaan riittäävän tehokkaaksi päivittämällä heikompi kysely uudelleen vahvaksi. Kyselyn voi tehdä myös jo jollakin valmiilla sovelluksella, sitä ei siis välttämättä tarvitse tehdä alusta saakka. Kyselyyn tulisi vain muutama kysymys. Arviolta 2-7 kpl kysymyksiä.

1. Ensin kävijälle kerrotaan mikä on kyselyn tarkoitus. Tavoitteena on saada kyselyyn OIKEIN vastanneelta vain sähköpostiosoite, ei kysytä mitään muita tietoja tässä vaiheessa. Jatkamme siitä kommunikointia henkilön kanssa sähköpostilla.
2. Kun henkilö jättää sähköpostinsa meille hän saa palkkioksi välittömästi ilmaisen digilahjamme joka on drop -boxissa pdf -muodossa.
3. Eli yksinkertainen sivu sähköpostikentällä ja jonkin verran esittelevää tekstiä.

Voisitteko laittaa arvionne ajasta, aikataulusta ja hinnasta.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?