8090 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut + logo + etiketti

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 15.2.2017 | Budjetti: 1000 - 2000 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8090 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Tarvittaisiin yksinkertaiset kotisivut (suomi + englanti, käännöksen teemme itse) uudelle lähdevedelle. Sivujen pitää olla hyvin toimivat mobiilissa + tabletissa. Kielivaihtoehtoina oltava suomen lisäksi myös englanti, sillä suuri osa myynnistä suuntautuu ulkomaille. Käännökset voimme tehdä sivuille itse. Sivuille tulisi saada ainakin uutiset osio sekä yhteydenotto lomake.

Samaan pakettiin pitäisi saada myös mahtumaan logo vedelle + mahdollinen pulloon tuleva etiketin suunnittelu + yksi versio käyntikortista. Kaikissa oltava sama värimaailma ja samankaltainen "suunnittelu", jotta ovat siis hyvin yhdistettävissä toisiinsa. Pääpainona yksinkertaisuus ja selkeys sekä sivuissa, logossa ja etiketissä. Olemme suomalainen yritys ja myymme laadukasta suomalaista vettä, myös sivuista pitäisi tämä värimaailman ja kuvien perusteella ilmetä.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?