8090 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Verkkokaupan tekeminen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 2.2.2017 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8090 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Hei,

Tarvitsisin verkkokaupan yritykselle, joka myy tiettyjä osia tiettyihin kokonaisuuksiin.

Verkkokauppa itsessään voisi olla aivan simppeli, kuten joku valmis verkkokauppa, joita netti on pullollaan. Ongelmana on se, että verkkokaupan rinnalle tarvittaisiin hakukone, joka hakee osia pelkän osan tunnisteen avulla.
Esimerkki:

Olen asiakas, joka tarvitsee pesukoneeseensa luukun lukituskappaleen joka hajosi. vanhassa osassa on osanumero 123456789. Kirjoitan tämän hakukenttään ja haku löytää ko. tuotteen, palauttaen osan nimen, painon ja hinnan, sekä linkin tuotteen lisäämiseksi ostoskoriin. Haastavan tuosta tekee se, että tuotteita on TODELLA paljon, kaikkien kodinkoneiden kaikki osat. Tuotteiden lisäys verkkokauppaan pitäisi siis toimia helposti lisäämällä sivustolle tietokanta, jossa on jokaisen tuotteen nimi, hinta ja paino. Tämän lisäämisen tahtoisin tehdä itse, eli se pitäisi olla suht simppelisti tehtävissä. Verkkokaupan päivityksen tahdon myös hoitaa vastaisuudessa itse.

Muilta osin sivusto tulisi olemaan simppeli, perus verkkokauppa.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?