8098 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logon suunnittelu musiikkialan yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 9.1.2017 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8098 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Hei.

Tehtävänä olisi iskevän logon tekeminen tulevaan yritykseeni. Yritys tulee kattamaan laaja-alaisesti musiikkipalveluja, pääpainona on soitonopetus ja musiikkituotanto. Yrityksen nimeksi on (hyvin todennäköisesti) tulossa (nimi lisätiedoissa).

Alustavan vision mukaan logossa voisi olla ensimmäinen sana isolla ja sen alapuolella toinen sana selkeästi pienemmällä fontilla - kuitenkin niin, että sanat olisivat keskenään yhtä leveät. Toki kaikenlaisia muitakin kokeiluja voisi tehdä, voisi siinä ehkä olla jokin kuviokin ja sen lisäksi kirjoitettuna yrityksen nimi. Värimaailma (myöskin alustavasti) voisi olla sininen.

Logoa tultaisiin käyttämään enimmäkseen nettisivujen logona ja muualla digijulkaisuissa. Ei haittaa vaikka se sopisi painettavaksi vaatteisiin tulevaisuudessa.

Kuulen mielelläni tarjouksia logon suunnittelusta. En osaa vielä sanoa tarkkaa budjettia, mutta logo saisi olla selkeä ja hyvännäköinen.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?