8093 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logojen ja graafisen ilmeen suunnittelu

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 28.12.2016 | Budjetti: 2000 - 5000 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8093 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Hei!

Olemme käynnistämässä tammikuun alussa hankkeen jossa tarvitsemme apua graafisessa suunnittelussa:

(*nimi lisätiedoissa) -blogimedia uudistuu ja laajenee seuraavasti:

1. Yrityksen uudeksi nimeksi tulee (** nimi lisätiedoissa). Yritys on sosiaalisen median sisältömarkkinoinnin suunnittelutoimisto. Sille tarvitaan logo, värit, fontti, brandbook & guidelines.

2. (*** nimi lisätiedoissa) säilyy blogisivuston brändinä, ja se jatkaa samalla logolla ja visuaalisella ilmeellä. Indiedays on muotiin ja kauneuteen keskittynyt nuorten naisten sivusto.

Rinnalla jatkavat (**** nimi lisätiedoissa), joka on vaikuttajanaisten lifestyleen kekittynyt sivusto, sekä (***** nimi lisätiedoissa) joka on Suomen johtava ruokablogien sivusto, Nämä myös jatkkavan nykyisillä logoilla ja identiteetillä.

Jos mielestänne näiden brändien osalta tarvitaan kokonaisuuden kannalta visuaalista uudistusta kuulemme mielellänne kommenttinne.

3. Uutena brändinä tulee (****** nimi lisätiedoissa), joka on tubettajien yhteisö (samaan tapaan kuin (* nimi lisätiedoissa) on bloggaajien yhteisö). Sille tarvitaan logo.

4. Uutena brändinä tulee (******* nimi lisätiedoissa), joka on instagraammajien yhteisö (samaan tapaan kuin (* nimi lisätiedoissa) on bloggaajien yhteisö). Sille tarvitaan logo.

5. Uutena brändinä tulee (********* nimi lisätiedoissa), joka on sosiaalisen median suosituimpien vaikuttajien yhteisö (samaan tapaan kuin (* nimi lisätiedoissa) on bloggaajien yhteisö). Sille tarvitaan logo.

6. Yritykselle (** nimi lisätiedoissa) luodaan uusi verkkosivu, jolle tarvitsemme visuaalisen ilmeen sisältäen sivuleiskat. Tästä annamme tarkemman briefin. Tämän hetkinen myynnin alasivumme toimii refrenssinä: (********* nimi lisätiedoissa)

Jos homma kiinnostaa, pyydän teiltä tarjousta 3.1. mennessä jossa tarjouspyyntömme positioinnin mukaisesti tuntimäärät ja tuntihinnat, sekä referenssit vastaavista toimeksiannoistanne. Koska työ tulis aloittaa tammikuun alkupuolella, kertokaa resursseistane ja mahdollisuutenne aikataulun suhteen.

Olen töissä tällä viikolla ja annan miellelläni taritsemanne lisätiedot.

Terveisin,

Esa


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?