8093 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yhteydenottopyyntö: Etsimme aloittelevaa WordPress-koodaajaa alihankkijaksi

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 21.12.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8093 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Etsimme aloittelevaa WordPress-koodaajaa alihankkijaksi. Meiltä tulee valmiit speksit ja ulkoasu dokumenttina, joka pitäisi toteuttaa tarkasti ohjeitten mukaan.

Esimerkkitoimeksiannossa esim pdf, jossa leiskakuvat ulkoasusta, sekä kuvaus WordPress-ympäristöön toteutettavista ominaisuuksista, kuten artikkelityypit, sivupohjat ja muut.

Valmis tuote on asiakkaan nimellä tehty kustomoitu teema, jonka pohjaksi alihankkija saa halutessaan meidän teemarungon. Tilaa jää myös luovuudelle, mutta pääasiassa ulkoasun suunnittelusta vastaa graafikkomme. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään liukuhihnahomma, vaan jokainen toimeksianto on aina omanlaisensa projekti.

Työ toteutetaan tuntiveloituksella, johon toimeksiantaja budjetoi tietyn määrän tunteja.

Etsimme pitkäaikaisia kumppaneita, jotka työskentelevät etänä. Me toimitamme testiympäristön, jossa alihankkja voi huoletta demoilla ja testailla. Teema asennetaan tai siirretään lopulliseen ympäristöön meidän toimesta, eli alihankkijalle jää vain teeman toteuttaminen.

Jos sinusta tuntuu, että olet etsimämme henkilö, ota yhteyttä heti. Esimerkkejä meidän toteuttamista projekteista löydät täältä: (osoite lisätiedoissa)

Meininki on tällä hetkellä niin hektistä, että seuraavat kymmenen sivua on jo ns. putkessa ja myyntitiimimme hankkii aktiivisesti uusia asiakkaita. Tule mukaan auttamaan suomalaisia PK-yrityksiä näyttämään hyvältä netissä :-)


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?