8091 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Logon suunnittelu

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 28.11.2016 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Logon suunnittelu

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8091 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Logon suunnittelu kuvituskuva

Syksyllä 2016 perustettu Kuopiolainen pienyritys, joka tarjoaa business- ja kansainvälistymiskonsultointia PK yrityksille erityisesti valmistavan teollisuuden ja teknisen kaupan aloilla. Yrityksen perustaja & omistaja on tehnyt pitkän yli 30 v. kansainvälisen uran Wärtsilän palveluksessa ja työskennellyt useiden vuosien jaksoja johtotehtävissä Intiassa, Ranskassa, Sveitsissä, Shanghaissa ja Etelä-Koreassa.
Konsulttipalveluiden lisäksi yritys pystyy tuottamaan pienten asuin- ja lomakiinteistöjen huoltopalveluita, matkailupalveluita sekä metsänhoitoon liittyviä palveluita. Yrityksellä on käytössä vasta valmistunut 230 m2 kone- ja varastohalli Juankoskella.
Yhtiö tarvitsee modernin, selkeän logon/graafisen ilmeen ilmoittelua, käyntikortteja, asiapapereita ja verkkosivuja varten. Otan mielelläni vastaan ehdotuksianne logosta, joiden perusteella jatketaan keskusteluja. - Kiitos.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?