8091 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Apua verkkokaupan uudistamiseen ja kehittämiseen

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 14.11.2016 | Budjetti: 500 - 1000 € | Avainsanat: Verkkokauppa

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8091 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Verkkokaupan perustaminen kuvituskuva

Kaivataan apua verkkokaupan perustamiseen / uudistamiseen liittyen. Sopii hyvin myös opiskelijalle tai freelancerille, tai alan koulutuksesta vasta valmistuneelle, tai miksei myös itseoppineellle alan osaajalle. En kaipaa nyt yhteistyötä minkään isomman yrityksen kanssa, koska sopimus on alan yrityksen kanssa jo tehty, Tarvitsen siis osaavan ja aikaansaavan henkilön apua kaikenlaisiin verkkokauppa-asioihin liittyen.
Minulla on useamman vuoden toiminut verkkokauppa ja nyt olen siirtämässä kauppaa uudelle alustalle, eli Vilkkaan e-pages verkkokauppaohjelmistoon. Lisäksi on tarkoitus nyt avata toinen verkkokauppa Fingu-verkkokauppa alustalle.
Vilkkaaseen olen tehnyt sopimuksen avaimet käteen paketista, mutta huomaan että silti aika paljon jää itselle tehtävää/päivitettävää ja suunnittelua. Joten apua kaivataan sekä kaupan sisällön ja toimintojen muokkaamiseen, että myös ulkoasuun liittyviin asioihin. Myös näiden projektien jälkeen olisi jatkuvasti avun tarvetta kaikenlaisiin verkkokauppa asioihin liittyen, itsellä ei ole aikaa eikä osaamista tarpeeksi. Antaisitko tarkemmat yhteystietosi, niin voisimme jutella asiasta enemmän.


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?