8091 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Osuuskunnalle nettisivut

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 26.10.2016 | Budjetti: Ei tiedossa | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8091 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva


Osuuskunta perustettiin ensisijaisesti turvaamaan päiväkotipalvelut Alpuan kylällä perustamalla päiväkoti Heikkari. Lisäksi osuuskunnan tarkoituksena on tuottaa töitä ja palveluita lähialueiden asukkaille. Kotityöpalvelu aloittaa toimintansa marraskuun alussa, jonka jälkeen ryhdytään järjestämään kylätalonmies ja ruokapalveluita. Toimintaa on tarkoitus laajentaa asteittain kysynnän mukaan.

Tarpeet
Osuuskunta tarvitsee nettisivut responsiivisena, ulkoasun grafiikan ja logon suunnittelun, somelinkityksen, hakukoneoptimoinnin, sähköpostilaatikoita ainakin 5kpl ja käyttökoulutuksen. Sisällön lisäämisen pitäisi olla yksinkertaista ja sivuston ulkoasun selkeä ja kevyt. Esimerkiksi www.sompiontahti.fi

Sivujen tarkoitus
Sivujen tarkoitus on kertoa osuuskunnan toiminnasta ja palveluista

Sisältö
Nettisivuille tulee ainakin osuuskunnan uutiset, hallituksen yhteystiedot, tiedot palveluista, niiden hinnoista ja yhteyshenkilöistä omille välilehdilleen.

Hinnoittelu
Tarjoukseen toivomme hintaerittelyä ainakin seuraaville osa-alueille:
- Webdesign ja logo
- Tekninen kehitys
- Hosting
- SEO
- Tukipalvelut


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?