8091 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Yksinkertaiset verkkosivut yritykselle

Tarjouspyyntö ilmoitettu: 24.10.2016 | Budjetti: Alle 500 € | Avainsanat: Kotisivut

Jätä tarjouspyyntö
Tämä on Nerot.fi -palveluun jätetty tarjouspyyntö. Jätä tarjouspyyntö omasta työstäsi. Välitämme sen ilmaiseksi 8091 kotimaiselle alan mainostoimistolle ja freelancerille.

Tarjouspyynnön kuvaus

Kotisivut kuvituskuva

Hei,

Vasta perustamani AV-Apaja yritys tarvitsisi hieman edustavammat verkkosivut. Otin sähköpostin ja samalla yrityksen domainin one.com palveluntarjoajalta (https://www.one.com/fi/). Tällä hetkellä käytössä on ilmainen "Starter"-paketti.

Tein itse yksinkertaiset verkkosivut palvelun Website Builder sovelluksella, jotta (osoite lisätiedoissa) osoitteesta löytyisi edes yrityksen yhteystiedot. Sisältö on sivuilla nyt kuvina.

Sivujen sisältö ei tarvitse olla paljon ihmeellisempi jatkossakaan. Yläotsikot/jaottelu voisi olla seuraava: ETUSIVU, PALVELUT, TUOTERYHMÄT, YHTEYSTIEDOT. Lisäksi tarvitaan yhteydenotto-lomake ja ehkä joku uutisointi menetelmä (en aio ruveta bloggaajaksi). Sivujen ilmeeksi/taustaksi olisi hyvä saada sama kuin käyttämäni designerin suunnittelema powerpoint-pohja.

Sivujen päivittäminen jatkossa tulisi olla yksinkertaista. Itse päädyin tähän Website Builderiin. Toinen vaihtoehto olisi ollut palveluntarjoajan "one-click wordpress".

Kaikki tarjoukset/ideat/ehdotukset ovat tervetulleita!


Ammattilainen, haluatko osallistua tähän tarjouspyyntöön?